Preskočiť na obsah

Chrumkavé avokádové hranolky, overený recept

Chrumkavé avokádové hranolky - overený recept

Tieto vyprážané avokádové hranolky sú naozaj fantastické. Vyskúšajte náš overený recept.

REKLAMA

Kuchárska kniha týždňa

Cukráreň Petry Tóthovej - kúpite na Martinus.sk

Pripravte si sladkosti na úrovni francúzskych cukrární! Petra Tóthová, odborná porotkyňa z populárneho programu Pečie celé Slovensko, vás zasvätí do sofistikovanej techniky cukrárskeho remesla... Zobraziť viac

Ingrediencie na avokádové hranolky

  • 60 g Panko strúhanka 
  • 1 ČL sušený cesnak 
  • 1 ČL mletá červená paprika 
  • 60 g hladká múka 
  • 2 veľké vajcia 
  • 2 avokáda 

Postup prípravy avokádových hranoliek

  1. V jednej miske si zamiešame panko strúhanku, sušený cesnak a mletú červenú papriku. Do druhej misky dáme múku a do tretej rozšľaháme vajíčka. 
  2. Avokádo prekrojíme, odkôstkujeme, vyberieme zo šupky a pokrájame na tenké plátky.  Každý plátok obalíme v múke, potom vo vaječnej zmesi a potom do zmesi Panko tak, aby boli úplne pokryté.  
  3. Smažíme v teplovzdušnej fritéze pri 200 °C asi 10 minút. Podávame ako príloha alebo samostatne s obľúbeným dipom.  
REKLAMA
36x hodnotené
Ďalšie inšpirácie

Napíšte komentár k článku

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *