Preskočiť na obsah

Balzamikový ocot

Balzamikový ocot je ingrediencia, ktorá sa používa v rôznych receptoch na prípravu jedál. Tento ocot sa získava z hrozna a má výraznú chuť, ktorá je sladkasto-kyslá. Používa sa najmä v talianskej kuchyni, kde sa pridáva do šalátov, marinád na mäso a ryby, omáčok a zeleninových jedál. Balzamikový ocot je často využívaný aj v gastronómii a špeciálne vo vyššej kuchyni na vytváranie zaujímavých chuťových kombinácií a dekorácií.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Ako sa robí bruschetta Vyskúšajte overený recept s balsamicom

Ako sa robí bruschetta? Vyskúšajte overený recept s balsamicom

Bruschetta, jeden z najlepších spôsobov, ako si užiť štedrosť letnej záhrady. Toto klasické talianske predjedlo je dokonalým spôsobom, ako zachytiť chuť dozretých paradajok, čerstvej bazalky,… Čítať viac »Ako sa robí bruschetta? Vyskúšajte overený recept s balsamicom