Reklama

Balzamikový ocot

Balzamikový ocot je ingrediencia, ktorá sa používa v rôznych receptoch na prípravu jedál. Tento ocot sa získava z hrozna a má výraznú chuť, ktorá je sladkasto-kyslá. Používa sa najmä v talianskej kuchyni, kde sa pridáva do šalátov, marinád na mäso a ryby, omáčok a zeleninových jedál. Balzamikový ocot je často využívaný aj v gastronómii a špeciálne vo vyššej kuchyni na vytváranie zaujímavých chuťových kombinácií a dekorácií.

Cestoviny s hubami špenátom – chutný recept

Výborné cestoviny s hubami a špenátom, ktoré pripravíte v priebehu 30 minút. Ingrediencie 400 g cestoviny (rigatoni)  5 PL masla …

11 novembra, 2022

Vanilkovo figový dressing – originálny recept

Vyskúšajte tento vynikajúci dressing z fíg s balzamikovým octom a vanilkou. Recept je vhodný aj pre vegánov a vegetariánov a…

22 augusta, 2022

Grilovaná cuketa v oleji s balzamicom – jednoduchý recept

Grilovaná cuketa je veľmi chutná a zdravá. Môžete ju jesť samostatne alebo použiť ako prílohu k hlavnému jedlu. Vďaka tomuto…

11 augusta, 2022

Pečená klobása so zemiakovou kašou – overený anglický recept na Bangers And Mash

Bangers and mash, tiež známy ako klobása a kaša, je tradičné britské jedlo pozostávajúce z klobások podávaných so zemiakovou kašou.…

20 júla, 2022

Ako sa robí bruschetta? Vyskúšajte overený recept s balsamicom

Bruschetta, jeden z najlepších spôsobov, ako si užiť štedrosť letnej záhrady. Toto klasické talianske predjedlo je dokonalým spôsobom, ako zachytiť…

15 júla, 2022

Pravý taliansky Caprese šalát s mozzarellou – jednoduchý rýchly recept

Šalát Caprese je jednoduchý a elegantný šalát vyrobený zo striedajúcich sa plátkov šťavnatých, zrelých paradajok a krémovej mozzarelly, ktoré sú…

14 júla, 2022
Reklama