Výborné cestoviny s hubami a špenátom, ktoré pripravíte v priebehu 30 minút. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Balzamikový ocot
Vanilkovo figový dressing – originálny recept
Vyskúšajte tento vynikajúci dressing z fíg s balzamikovým octom a vanilkou. Recept je vhodný aj pre vegánov a vegetariánov a hodí sa ako príloha k rôznym šalátom. Ingrediencie 3 PL olivového oleja 2 PL balzamikového octu 2 PL figového džemu 1 ČL vanilkového extraktu Soľ 1/2 ČL mletej červenej papriky 1 strúčik cesnaku Postup…
Grilovaná cuketa v oleji s balzamicom – jednoduchý recept
Grilovaná cuketa je veľmi chutná a zdravá. Môžete ju jesť samostatne alebo použiť ako prílohu k hlavnému jedlu. Vďaka tomuto receptu Vám príprava nezaberie viac ako 20 minút. Ingrediencie 2 veľké cukety 2 PL olivového oleja 1 PL balzamikového octu ½ ČL kóšer soli ¼ ČL čierneho korenia ½ ČL cesnakového prášku Postup…
Pečená klobása so zemiakovou kašou – overený anglický recept na Bangers And Mash
Bangers and mash, tiež známy ako klobása a kaša, je tradičné britské jedlo pozostávajúce z klobások podávaných so zemiakovou kašou. Toto jedlo, aj keď je varené doma, možno považovať za príklad krčmového jedla, čo znamená, že je relatívne rýchle a je ľahké ho pripraviť vo veľkých množstvách. Ingrediencie 8 vysoko kvalitných bravčových klobás …
Ako sa robí bruschetta? Vyskúšajte overený recept s balsamicom
Bruschetta, jeden z najlepších spôsobov, ako si užiť štedrosť letnej záhrady. Toto klasické talianske predjedlo je dokonalým spôsobom, ako zachytiť chuť dozretých paradajok, čerstvej bazalky, cesnaku a olivového oleja. Ingrediencie Postup prípravy
Pravý taliansky Caprese šalát s mozzarellou – jednoduchý a rýchly recept
Šalát Caprese je jednoduchý a elegantný šalát vyrobený zo striedajúcich sa plátkov šťavnatých, zrelých paradajok a krémovej mozzarelly, ktoré sú posypané lístkami čerstvej bazalky a pokvapkané olivovým olejom a balzamikovým octom a následne posypané soľou a korením. Ingrediencie Postup prípravy