Balzamikový ocot je ingrediencia, ktorá sa používa v rôznych receptoch na prípravu jedál. Tento ocot sa získava z hrozna a má výraznú chuť, ktorá je sladkasto-kyslá. Používa sa najmä v talianskej kuchyni, kde sa pridáva do šalátov, marinád na mäso a ryby, omáčok a zeleninových jedál. Balzamikový ocot je často využívaný aj v gastronómii a špeciálne vo vyššej kuchyni na vytváranie zaujímavých chuťových kombinácií a dekorácií.
Výborné cestoviny s hubami a špenátom, ktoré pripravíte v priebehu 30 minút. Ingrediencie 400 g cestoviny (rigatoni) 5 PL masla …
Vyskúšajte tento vynikajúci dressing z fíg s balzamikovým octom a vanilkou. Recept je vhodný aj pre vegánov a vegetariánov a…
Grilovaná cuketa je veľmi chutná a zdravá. Môžete ju jesť samostatne alebo použiť ako prílohu k hlavnému jedlu. Vďaka tomuto…
Bangers and mash, tiež známy ako klobása a kaša, je tradičné britské jedlo pozostávajúce z klobások podávaných so zemiakovou kašou.…
Bruschetta, jeden z najlepších spôsobov, ako si užiť štedrosť letnej záhrady. Toto klasické talianske predjedlo je dokonalým spôsobom, ako zachytiť…
Šalát Caprese je jednoduchý a elegantný šalát vyrobený zo striedajúcich sa plátkov šťavnatých, zrelých paradajok a krémovej mozzarelly, ktoré sú…