Biele korenie je druh korenia s jemnejšou chuťou a arómou v porovnaní s čiernym korením. Používa sa ako korenie do mnohých druhov jedál, najmä do bielych omáčok, polievok, rýb a hydiny. Tiež sa často používa v kombinácii s čiernym korením a inými koreninami, aby sa zlepšila chuť a aróma jedla. Biele korenie sa vyrába z nezrelých bobúľ rastliny Piper nigrum, ktorá sa suší a mletie na biele korenie.
Losos so šťaveľovou omáčkou je jedlom, ktoré kombinuje vynikajúcu chuť a výživové výhody lososa s osviežujúcou a aromatickou šťaveľovou omáčkou.…
Polenta je jednoduché a chutné jedlo pochádzajúce z talianskej kuchyne, ktoré sa pripravuje z kukuričnej múky a vody. Kombinuje sa…
Skvelá a výdatná polievka, ktorá je vhodná na obed alebo večeru počas chladných jesenných dní. [sc name="reklama_1"][/sc] Ingrediencie 200 g…
Mäkké a nadýchané gnocchi zo sladkých zemiakov a podávané s lahodnou hnedou maslovou omáčkou sú pôsobivým jedlom, ktoré vás určite…
Špargľová polievka – lahodná kombinácia chutí, ktorá oslní chuťové bunky. [sc name="reklama_1"][/sc] Ingrediencie 1 väčšia cibuľa 1 cibuľka feniklu 2-3…
Black puding je osobitný regionálny typ krvavej klobásy pochádzajúci zo Spojeného kráľovstva a Írska. Vyrába sa z bravčovej alebo hovädzej…