Značka: Biele víno

Vyprážaný kapor s bielym vínom – vianočný recept

Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vianočný kapor na bielom víne – výborný recept

Vyskúšajte tento výborný vianočný recept na kapra na bielom víne. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Jemné vínové koláčiky – najlepší recept

Vyskúšajte tento rýchly recept na lahodné vínové koláčiky, ktoré sú vhodné na vianočný stôl. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Kuracia Fricassee – originálny recept

Toto jedlo z kuracích stehien bude už navždy vašim obľúbeným. Smotanová omáčka je naozaj úžasná a budete sa po nej zalizovať ešte týždeň. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Bravčová panenka s dubákovou omáčkou a opekanými zemiakmi – domáci recept

Vyskúšajte tento chutný recept a vychutnajte si jemnú bravčovú panenku s dubákovou omáčkou, ktorá sa vám bude rozplývať na jazyku. Tento recept je veľmi jednoduchý a zaberie vám približne 45 minút. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Bravčová panenka s omáčkou z kuriatok – originálny slovenský recept

Lahodná bravčová panenka v kombinácií s chutnou omáčkou z kuriatok je naozaj fantastická. Vyskúšajte tento overený slovenský recept a vychutnajte si dokonalú chuť vynikajúceho mäska a hríbovej omáčky. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Krémová kuracia Marsala s hubami – originálny recept

Kuracia Marsala je klasické taliansko-americké jedlo, ktoré je dokonale krémové a neodolateľné. Ingrediencie 120 g hladká múka  4 ks kuracie prsia bez kože  2 PL masla  1 PL olivového oleja  230 g šampiňónov alebo iných húb  2 strúčiky cesnaku  150 ml bieleho vína  200 ml kuracieho vývaru   120 ml smotana na šľahanie  Soľ …

Read More

Cestoviny s údeným lososom – FIT recept

Cestoviny s údeným lososom vyzerajú ako luxusné jedlo, ale pravdou je, že sú to tie najjednoduchšie a najrýchlejšie cestoviny, ktoré sa dajú pripraviť v priebehu niekoľkých minút. Ingrediencie 1 bal. špagiet  1/2 červenej cibule  2 strúčiky cesnaku  60 ml biele víno  180 ml smotana na šľahanie  šťava z 1/2 citróna  soľ   mleté ​​čierne…

Read More

Vegánsky hubový stroganov – originálny recept

Stroganov je klasické ruské jedlo so smotanovou omáčkou s hovädzím mäsom a šampiňónmi podávané s cestovinami. V tomto recepte si pripravíme vegánsku verziu, ktorá neobsahuje žiadne mäso a namiesto smotany použijeme kokosové mlieko. Ingrediencie 450 g cestovín rotini alebo farfalle  3 PL olivového oleja  1 cibuľa  3 strúčiky cesnaku  450 g húb   2…

Read More

Pečené tekvicové fondue – originálny recept

Poriadne nákŕmená návšteva bude vždy spokojná. Pripravte jej lahodnú pečenú tekvicu s bublajúcim trojsyrovým fondue. Úžasná pochúťka pre každú príležitosť. Ingrediencie 1 celá tekvica   Na 300 ml fondue  100 g nastrúhaného ementálu  100 g nastrúhaného gruyère syra  100 g nastrúhaného čedaru  1 PL kukuričnej múky  100 g crème fraîche  2 lyžice bieleho vína …

Read More

Svetové recepty ✅