Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Biele víno
Vianočný kapor na bielom víne – výborný recept
Vyskúšajte tento výborný vianočný recept na kapra na bielom víne. Ingrediencie Postup prípravy
Jemné vínové koláčiky – najlepší recept
Vyskúšajte tento rýchly recept na lahodné vínové koláčiky, ktoré sú vhodné na vianočný stôl. Ingrediencie Postup prípravy
Kuracia Fricassee – originálny recept
Toto jedlo z kuracích stehien bude už navždy vašim obľúbeným. Smotanová omáčka je naozaj úžasná a budete sa po nej zalizovať ešte týždeň. Ingrediencie Postup prípravy
Bravčová panenka s dubákovou omáčkou a opekanými zemiakmi – domáci recept
Vyskúšajte tento chutný recept a vychutnajte si jemnú bravčovú panenku s dubákovou omáčkou, ktorá sa vám bude rozplývať na jazyku. Tento recept je veľmi jednoduchý a zaberie vám približne 45 minút. Ingrediencie Postup prípravy
Bravčová panenka s omáčkou z kuriatok – originálny slovenský recept
Lahodná bravčová panenka v kombinácií s chutnou omáčkou z kuriatok je naozaj fantastická. Vyskúšajte tento overený slovenský recept a vychutnajte si dokonalú chuť vynikajúceho mäska a hríbovej omáčky. Ingrediencie Postup prípravy
Krémová kuracia Marsala s hubami – originálny recept
Kuracia Marsala je klasické taliansko-americké jedlo, ktoré je dokonale krémové a neodolateľné. Ingrediencie 120 g hladká múka 4 ks kuracie prsia bez kože 2 PL masla 1 PL olivového oleja 230 g šampiňónov alebo iných húb 2 strúčiky cesnaku 150 ml bieleho vína 200 ml kuracieho vývaru 120 ml smotana na šľahanie Soľ …
Cestoviny s údeným lososom – FIT recept
Cestoviny s údeným lososom vyzerajú ako luxusné jedlo, ale pravdou je, že sú to tie najjednoduchšie a najrýchlejšie cestoviny, ktoré sa dajú pripraviť v priebehu niekoľkých minút. Ingrediencie 1 bal. špagiet 1/2 červenej cibule 2 strúčiky cesnaku 60 ml biele víno 180 ml smotana na šľahanie šťava z 1/2 citróna soľ mleté čierne…
Vegánsky hubový stroganov – originálny recept
Stroganov je klasické ruské jedlo so smotanovou omáčkou s hovädzím mäsom a šampiňónmi podávané s cestovinami. V tomto recepte si pripravíme vegánsku verziu, ktorá neobsahuje žiadne mäso a namiesto smotany použijeme kokosové mlieko. Ingrediencie 450 g cestovín rotini alebo farfalle 3 PL olivového oleja 1 cibuľa 3 strúčiky cesnaku 450 g húb 2…
Pečené tekvicové fondue – originálny recept
Poriadne nákŕmená návšteva bude vždy spokojná. Pripravte jej lahodnú pečenú tekvicu s bublajúcim trojsyrovým fondue. Úžasná pochúťka pre každú príležitosť. Ingrediencie 1 celá tekvica Na 300 ml fondue 100 g nastrúhaného ementálu 100 g nastrúhaného gruyère syra 100 g nastrúhaného čedaru 1 PL kukuričnej múky 100 g crème fraîche 2 lyžice bieleho vína …