Bobkový list je aromatická bylina, ktorá sa používa ako korenie v mnohých receptoch. Je to list z bobkového stromu, ktorý má silnú vôňu a chuť. Používa sa ako základné korenie v mnohých jedlách, najmä v polievkach, omáčkach, dusených mäsových jedlách a pri konzervovaní potravín. Bobkový list sa zvyčajne pridáva do jedla v celom kuse a potom sa pred podávaním odstráni. Je bohatý na éterické oleje a obsahuje antioxidanty a minerály, ktoré sú prospešné pre zdravie.
Fit kuracia Tikka Masala je jedným z najznámejších a najobľúbenejších indických jedál, ktoré si získalo popularitu aj v západnej kuchyni. Toto pikantné, plné chuti a… Čítať viac »Fit kuracia Tikka Masala, originálny recept
Najlepší domáci kečup môže byť skvelým spôsobom, ako využiť prebytočné rajčiny počas letnej sezóny a je skvelý na grilovanie, hranolky, sendviče a ďalšie jedlá. Navyše,… Čítať viac »Fantastický domáci kečup, rýchly recept
Vyskúšajte recept na toto obľúbené ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje hlavne na východe Slovenska. Táto výborná polievka patrí tiež k tradičnému štedrovečernému pokrmu. Ingrediencie na… Čítať viac »Zemplínska mačanka, najlepší recept
Skvelé jedlo pre všetkých milovníkov húb, ktoré zvládnete pripraviť v priebehu 30 minút. Ak nemáte k dispozícií čerstvé lesné huby, môžete použiť akékoľvek iné podľa… Čítať viac »Hubové ragú s polentou, výborný recept