Vyskúšajte tento výborný recept na pečeného zajaca na víne a cesnaku, ktorý je ideálny na prípravu nedeľného obeda. Táto chutná delikatesa bude mať určite obrovský úspech. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Bobkový list
Šošovicová polievka so sušenými slivkami – vianočný recept
Vyskúšajte recept na jednu z mnohých klasických polievok, ktoré nesmú chýbať na vianočnom stole. Ingrediencie Postup prípravy
Zemplínska mačanka – najlepší recept
Vyskúšajte recept na toto obľúbené ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje hlavne na východe Slovenska. Táto výborná polievka patrí tiež k tradičnému štedrovečernému pokrmu. Ingrediencie Postup prípravy
Hubové ragú s polentou – výborný recept
Skvelé jedlo pre všetkých milovníkov húb, ktoré zvládnete pripraviť v priebehu 30 minút. Ak nemáte k dispozícií čerstvé lesné huby, môžete použiť akékoľvek iné podľa chuti. Ingrediencie Ragú Polenta Postup prípravy
Vianočná hubová polievka so sušenými slivkami – originálny recept
Pre niekoho vianočná klasika, pre iných zas chutná a voňavá hubová polievka, ktorú môžu jesť pri každej príležitosti. Vyskúšajte tento originálny recept a vychutnajte si túto lahodnú a chutnú polievku. Ingrediencie 100 g sušené huby 60 g sušené slivky 350 ml smotana na šľahanie 2-3 ks zemiaky 3 ks bobkový list 4 ks…
Zavárané huby v sladkokyslom náleve – overený recept
Nazbierali ste plný košík húb a neviete čo s nimi? Zavarte ich! Ingrediencie Očistené a nakrájané huby 1 – 2 ks cibule 250 ml vody 80 ml octu 2 PL kryštálového cukru 2 malé bobkové listy 4 guličky nového korenia 8 guličiek celého čierneho korenia horčicové semienka ½ ČL soli Postup prípravy Poháre poriadne…
Kuriatková polievka na kyslo – originálny hubársky recept
Obľúbená polievka všetkých hubárov. Čo s košíkom plným chutných kuriatok? Určite príprava tejto vynikajúcej polievky, ktorú si zamilujete. Ingrediencie 250 g čerstvých kuriatok 1 veľká cibuľa alebo 2 šalotky 2 väčšie zemiaky 1 l hubový vývar alebo zeleninový 2 PL bravčová masť alebo olivový olej 250 ml smotana na šľahanie Podľa chuti ocot …
Najlepší boršč – overený domáci recept
Boršč je tradičná polievka, ktorá sa varí už dlhé roky vo viacerých krajinách východnej Európy. Každá gazdinka má svoj obľúbený recept a preto existuje nespočetné množstvo rôznych variácií. Boršč je jednou z tých polievok, ktoré bez problémov zasýtia celú rodinu. Ingrediencie 500 g hovädzie mäso s kosťou 2 ks mrkva 2 ks petržlen …
Pravé bolonské špagety s mletým mäsom – TOP recept
Špagety Bolognese sú dokonalým spôsobom, ako premeniť balenie mletého hovädzieho mäsa a špagiet na niečo, čo vás ohromí. Ingrediencie 450 g mletého hovädzieho mäsa 1 PL olivový olej 1 cibuľa 1 mrkva 1 stonkový zeler 2 strúčiky cesnaku 120 ml suché biele víno 1 plechovka drvených paradajok 3 PL paradajková pasta 500 ml hovädzí…
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so špagetami – jednoduchý recept
Ak hľadáte super jednoduchý recept na špagety s mäsovými guľkami, ste na správnom mieste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru. Ingrediencie 1 bal. špagiet 450 g mletého hovädzieho mäsa 35 g strúhanky 25 g strúhaného parmezánu 1 veľké vajce 2 strúčiky cesnaku 2 PL olivový olej 1 cibuľa 1 väčšia…