Vyskúšajte tento chutný recept a vychutnajte si jemnú bravčovú panenku s dubákovou omáčkou, ktorá sa vám bude rozplývať na jazyku. Tento recept je veľmi jednoduchý a zaberie vám približne 45 minút. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Bravčová panenka
Bravčová panenka s omáčkou z kuriatok – originálny slovenský recept
Lahodná bravčová panenka v kombinácií s chutnou omáčkou z kuriatok je naozaj fantastická. Vyskúšajte tento overený slovenský recept a vychutnajte si dokonalú chuť vynikajúceho mäska a hríbovej omáčky. Ingrediencie Postup prípravy
Najlepší grécky gyros s bravčovou panenkou – pravý recept
Gyros je jedlo gréckeho pôvodu vyrobené z mäsa a podávané zabalené alebo plnené v pita chlebe spolu s prísadami ako paradajka, cibuľa, hranolky a tzatziky. V Grécku sa bežne vyrába z bravčového alebo niekedy aj s kuracieho mäsa, zatiaľ čo v iných krajinách sa používa aj hovädzie a jahňacie. Ingrediencie Servírovanie Postup prípravy