Brokolica je zelenina, ktorá je populárna v kuchyni pre svoj vysoký obsah vitamínov, minerálov a vlákniny. Používa sa v mnohých receptoch, vrátane polievok, šalátov a príloh k hlavným jedlám. Brokolica je bohatá na vitamín C, vitamín K a vitamín A, ako aj na draslík, fosfor a železo. Má nízky obsah kalórií a sacharidov, čo ju robí vhodnou pre rôzne diéty a zdravé stravovanie.
Ak milujete výborné recepty, ktoré sú rýchle na prípravu, ste na správnom mieste. Tieto krémové cestoviny sú akousi verziou mac…
Pripraviť chutné jedlo s tofu je niekedy naozaj ťažké. Väčšinou má nevýraznú chuť, ale s týmto receptom sa to stať…
Úžasná polievka s brokolicou a cheddarom. Overený recept, ktorý sa hodí na obed ale aj ľahkú večeru. [sc name="reklama_1"][/sc] Ingrediencie…
Tento recept na krémový a lahodný brokolicový šalát obsahuje chrumkavú slaninu, čedar, cibuľu, opekané tekvicové semienka a dresing, ktorý si…
Táto krémová brokolicová polievka je veľmi výživná, plná chuti a vyrobená z jednoduchých ingrediencií za menej ako 30 minút. Navyše…
Pad pak je tradičné thajské jedlo z restovanej zeleniny. Používa ázijský spôsob varenia a môže byť vyrobené zo zeleniny, mäsa…