Reklama

Čerstvá bazalka

Čerstvá bazalka je aromatická rastlina, ktorá je obľúbená pre svoj charakteristický výrazný chuťový profil a je často používaná v mediteránskej kuchyni. Má vysoký obsah vitamínu K a železa, ako aj antioxidantov, ktoré sú dôležité pre zdravie. Čerstvá bazalka sa používa ako prísada v rôznych jedlách, ako sú napríklad cestoviny, omáčky, polievky, pizze, ale aj v šalátoch alebo ako poleva na pečené mäsové jedlá. Má charakteristickú vôňu a chuť a môže byť tiež použitá ako bylinkový čaj. Bazalka je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravú a aromatickú prísadu pre svoje jedlá.

Domáci pizza chlieb – rýchly recept

Máte chuť na domácu pizzu, ale nechce sa vám robiť cesto? Máme pre vás jednoduchší spôsob. Stačí vám francúzsky chlieb a…

12 novembra, 2022

Toskánske maslové huby – výborný recept

Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie 4 PL maslo  2 strúčiky…

11 novembra, 2022

Super cestovinový šalát – šťavnatý recept

Úžasné jedlo vhodné na piknik aj letnú večeru. Vychutnajte si bohatý zeleninový šalát s cestovinou, ktorý dokážete pripraviť rýchlo a…

10 septembra, 2022
Reklama

Vegánske bolonské špagety – FIT recept

Vedeli ste o tom, že výdatné bolonské špagety nemusia obsahovať žiadne mäso? Táto vegetariánska verzia je plná šošovice a navyše…

9 septembra, 2022

Zapekané špagety s mletým mäsom syrom – výborný recept

Hľadáte nový lahodný spôsob ako pripraviť špagety? Práve ste ho našli. Vyskúšajte úžasné zapečené špagety, ktoré sú dokonalé vďaka roztopenej…

9 septembra, 2022

Talianske špagety s mletým mäsom – zdravý recept

Na prípravu týchto jednoduchých špagiet môžete použiť mleté ​​hovädzie, morčacie, bravčové, kuracie alebo jahňacie mäso. Ingrediencie 1 balenie špagiet  450…

26 augusta, 2022

Pravé talianske bazalkové pesto – domáci recept

Pesto sa vždy pripravuje podľa chuti a na základe dostupných ingrediencií. Pesto pochádza z talianskeho Janova z rímskych čias, keď…

11 augusta, 2022