Máte chuť na domácu pizzu, ale nechce sa vám robiť cesto? Máme pre vás jednoduchší spôsob. Stačí vám francúzsky chlieb a niekoľko ďalších ingrediencií. Tento výborný chlebík vytvorí lahodnú pizzovú „kôrku“, ktorá bude zvonka chrumkavá, zatiaľ čo vo vnútri zostane pekná a mäkká. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Čerstvá bazalka
Toskánske maslové huby – výborný recept
Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie Postup prípravy
Super cestovinový šalát – šťavnatý recept
Úžasné jedlo vhodné na piknik aj letnú večeru. Vychutnajte si bohatý zeleninový šalát s cestovinou, ktorý dokážete pripraviť rýchlo a jednoducho v priebehu 30 minút. Ingrediencie 1 bal. špagety ( alebo iné cestoviny) 120 ml olivový olej 60 ml červený vínny ocot 65 g strúhaný parmezán 1 strúčik cesnaku Oregano tymián mletá červená…
Vegánske bolonské špagety – FIT recept
Vedeli ste o tom, že výdatné bolonské špagety nemusia obsahovať žiadne mäso? Táto vegetariánska verzia je plná šošovice a navyše je veľmi zdravá a chutná. Ingrediencie 1 bal. špagety 1 PL olivový olej 1 žltá cibuľa 1 mrkva 2 stonky zeleru 2 strúčiky cesnaku čerstvý tymián čerstvé oregano 500 ml vody 1 plechovka…
Zapekané špagety s mletým mäsom a syrom – výborný recept
Hľadáte nový lahodný spôsob ako pripraviť špagety? Práve ste ho našli. Vyskúšajte úžasné zapečené špagety, ktoré sú dokonalé vďaka roztopenej vrstve syra navrchu. Ingrediencie Olej na vymazanie pekáča 200 g špagety 2 PL olivový olej 1 žltá cibuľa 2 strúčiky cesnaku 450 g mletého hovädzieho mäsa soľ mleté čierne korenie oregano tymián 1 plechovka…
Talianske špagety s mletým mäsom – zdravý recept
Na prípravu týchto jednoduchých špagiet môžete použiť mleté hovädzie, morčacie, bravčové, kuracie alebo jahňacie mäso. Ingrediencie 1 balenie špagiet 450 g mletého mäsa 3 PL olivového oleja 130 g cibule 3 strúčiky cesnaku 2 PL paradajkovej pasty 1/2 ČL sušeného oregana Mletá červená paprika 240 ml vývaru 1 veľká plechovka drvených paradajok Soľ …
Pravé talianske bazalkové pesto – domáci recept
Pesto sa vždy pripravuje podľa chuti a na základe dostupných ingrediencií. Pesto pochádza z talianskeho Janova z rímskych čias, keď Janovčania drvili vlašské orechy s bylinkami a cesnakom. Na pesto sa odporúča vždy použiť len čerstvá bazalka. Ingrediencie 2 hrnčeky čerstvých lístkov bazalky 1/2 hrnčeka nastrúhaného parmezánu 1/2 hrnčeka olivového oleja 1/3 hrnčeka…