Máte chuť na domácu pizzu, ale nechce sa vám robiť cesto? Máme pre vás jednoduchší spôsob. Stačí vám francúzsky chlieb a niekoľko ďalších ingrediencií. Tento výborný chlebík vytvorí lahodnú pizzovú „kôrku“, ktorá bude zvonka chrumkavá, zatiaľ čo vo vnútri zostane pekná a mäkká. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Červená paprika
Cestoviny s hubami a špenátom – chutný recept
Výborné cestoviny s hubami a špenátom, ktoré pripravíte v priebehu 30 minút. Ingrediencie Postup prípravy
Toskánske maslové huby – výborný recept
Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie Postup prípravy
Stir-Fry s tofu – rýchly recept
Pripraviť chutné jedlo s tofu je niekedy naozaj ťažké. Väčšinou má nevýraznú chuť, ale s týmto receptom sa to stať nemôže. Vyskúšajte úžasné Stir-Fry s tofu, ktoré pripravíte rýchlo a jednoducho. Ingrediencie Tofu 1 blok extra tuhého tofu 1 PL sójová omáčka 1 PL sezamový olej mleté čierne korenie 2 PL kukuričný škrob …
Špagety Lo Mein – jednoduchý recept
Jednoduchý spôsob ako pripraviť obľúbené Špagety Lo Mein. Ingrediencie 1 bal. špagety 120 ml sójová omáčka 2 PL ryžový vínny ocot 1 PL med 2 ČL sezamový olej 1/2 ČL sušený cesnak 1/2 ČL mletý zázvor 1 PL olivový olej 100 g brokolice 1 veľká mrkva 1 červená paprika 1 jarná cibuľa sezamové…
Avokádový hummus – originálny recept
Recept na výborný zdravý avokádový hummus, ktorý pohladí na duši a je vhodný pre vegánov aj vegetariánov. Ingrediencie 500 g konzervovaný cícer 2 zrelé avokáda 110 g tahini pasty 60 g limetkový džús 2 strúčiky cesnaku 3 PL olivový olej 1/4 lyžičky rasca soľ čerstvý koriander červená paprika mletá Postup prípravy Do misky…
Tekvicový hummus – originálny recept
Tekvicový hummus je ideálnym a zdravým receptom na jeseň a jeho príprava vám zaberie len 10 minút. Tento vegánsky tekvicový hummus je veľmi bohatý a krémový a jeho príjemnú chuť si určite zamilujete. Ingrediencie 500 g tekvice olivový olej 2 strúčiky cesnaku ½ citróna 2 PL tahini pasty 400 g scedeného cíceru v…
Nadýchaná a zdravá bryndzová nátierka – najlepší recept
Bryndzová pomazánka je výborná pochúťka, ktorá patrí medzi klasické slovenské produkty. Vychutnajte si výbornú chuť bryndzovej nátierky, ktorá je neodolateľná v kombinácií s čerstvým pečivom. Ingrediencie 250 g bryndze 150 g masla prípadne tvarohu 1 PL sladkej červenej papriky 1 cibuľa Soľ Mleté čierne korenie Zelená časť jarnej cibuľky Postup prípravy V miske si…
Recept na praženú thajskú zeleninu Pad Phak
Pad pak je tradičné thajské jedlo z restovanej zeleniny. Používa ázijský spôsob varenia a môže byť vyrobené zo zeleniny, mäsa a rýb. Ingrediencie 2 mrkvy 1 veľká hlavička brokolice 1 šálka hrášku 1 šálka nakrájaných húb 1 červená paprika 1 žltá cibuľa ⅓ šálky sójovej omáčky 2 ČL rybacej omáčky 2 ČL chilli…
Thajské kuracie kari Panang – originálny recept
Panang je typ červeného thajského kari , ktoré je husté, slané a sladké, s pikantnou príchuťou limetky. V Thajsku sa toto kari zvyčajne konzumuje s ryžou. Ingrediencie 650 g vykostené kuracie stehná bez kože 1 malá cibuľa 1 červená paprika 1 oranžová paprika 2 strúčiky cesnaku 1 PL kokosového oleja 110 g červenej…