Reklama

Červené víno

Červené víno je populárna alkoholická nápojová ingrediencia, ktorá sa používa na prípravu mnohých druhov jedál a nápojov. Tento nápoj sa získava z fermentácie červených hrozien a má rôzne typy a chutné profily, ktoré sú vhodné pre rôzne druhy jedál. Červené víno sa používa pri príprave rôznych druhov omáčok, polievok, pečenia, marinád a iných jedál, ktoré vyžadujú alkoholickú chuť alebo vôňu. Okrem toho, že pridáva jedlu špeciálnu chuťovú dimenziu, červené víno má tiež mnoho zdravotných výhod, ako sú napríklad antioxidanty a znižovanie rizika kardiovaskulárnych ochorení. Červené víno sa tiež často používa pri príprave rôznych kokteilov a ako samostatný nápoj pri rôznych príležitostiach. Ak hľadáte univerzálnu ingredienciu, ktorá dokáže zlepšiť chuť a kvalitu vašich jedál a pridať zaujímavý a výnimočný prvok do vášho nápojového zoznamu, červené víno je pre vás skvelou voľbou.

Pečený zajac na víne cesnaku – chutný recept

Vyskúšajte tento výborný recept na pečeného zajaca na víne a cesnaku, ktorý je ideálny na prípravu nedeľného obeda. Táto chutná…

1 januára, 2023

Varené víno Glögg – originálny vianočný recept

Glögg je tradičný vianočný punč, ktorý je veľmi obľúbený v škandinávskych krajinách. Je veľmi podobný varenému vínu, ale obsahuje viac…

29 novembra, 2022

Najlepší vianočný punč – alkoholický recept

Viete si predstaviť Vianoce bez lahodného a teplého punču? Ak nie, tak sme pre vás pripravili tento jednoduchý a výborný…

20 novembra, 2022

Hubové ragú s polentou – výborný recept

Skvelé jedlo pre všetkých milovníkov húb, ktoré zvládnete pripraviť v priebehu 30 minút. Ak nemáte k dispozícií čerstvé lesné huby,…

11 novembra, 2022

Najlepšia krémová smotanová hubová polievka – overený gazdovský recept

Krémová hubová polievka s rozmarínom a cesnakom – lahodný jednoduchý recept na obed aj večeru. [sc name="reklama_1"][/sc] Ingrediencie 4 PL…

17 augusta, 2022

Pečená klobása so zemiakovou kašou – overený anglický recept na Bangers And Mash

Bangers and mash, tiež známy ako klobása a kaša, je tradičné britské jedlo pozostávajúce z klobások podávaných so zemiakovou kašou.…

20 júla, 2022

Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia

Tradične sa grécka soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné…

13 júla, 2022

Baklažán plnený hovädzím mäsom – recept na tradičnú grécku pochúťku

Tento tradičný grécky recept na baklažáne vás určite ohromí! Melitzanes papoutsakia je grécke jedlo, ktoré dostalo svoj názov podľa podobnosti…

13 júla, 2022

Pravé grécke hovädzie stifado – originálny chutný recept

Stifado je v podstate pomaly varený grécky guláš vyrobený z hovädzieho mäsa, varený v paradajkovej omáčke. Tento chutný pokrm sa…

13 júla, 2022

Moussaka (musaka) – tradičný originálny grécky recept s paradajkami a baklažánom

Moussaka je tradičné grécke jedlo, ktoré sa pripravuje z baklažánu alebo zemiakov. Neoddeliteľnou súčasťou Moussaky je tiež mleté mäso. Jedlo…

13 júla, 2022

Najlepšie paradajkové gazpacho – španielska studená polievka

Gazpacho je vlastne španielsky tekutý šalát z čerstvej zeleniny, ktorý sa podáva vychladený, a to buď ako studená polievka, alebo…

9 marca, 2022
Reklama