Preskočiť na obsah

Čili papričky

Čili papričky sú malé, ale veľmi korenisté papriky, ktoré sa často používajú v kuchyni na zvýraznenie chuti jedál. Môžu byť čerstvé alebo sušené a ich chuť a korenie sa líšia v závislosti od odrody a množstva, ktoré sa používa. Sú bohaté na vitamín C a antioxidanty, a tak ich často označujú za zdravé korenie. V receptoch sa používajú na ochutenie omáčok, marinád, polievok, mäsových jedál, ale aj na prípravu pikantných zmrzlín a čokoládových dezertov.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Cuketové špagety s maslom a parmezánom - FIT recept

Cuketové špagety s maslom a parmezánom, FIT recept

Tento jednoduchý recept na cuketové špagety je taký výborný, že budete mať pocit, ako by ste jedli skutočné špagety. Dokonalú chuť cuketových špagiet zabezpečíte pridaním… Čítať viac »Cuketové špagety s maslom a parmezánom, FIT recept