Čínska kapusta, známa aj ako pekinské zelé, je populárna zelenina v ázijskej kuchyni a stále viac sa rozšíruje aj do celosvetovej kuchyne. Má tvar hlavy podobný kapuste, no s jemnejšími a svetlejšími listami. Čínska kapusta má chrumkavú textúru a jemnú chuť, ktorá je kombináciou sladkosti a mierneho pikantného nádychu. Je výbornou prísadou do rôznych jedál, vrátane šalátov, závitkov, polievok a dusených jedál. Čínska kapusta je tiež známa svojou schopnosťou byť fermentovaná a používaná na prípravu kimchi, tradičnej kórejskej kvasenej zeleniny s výraznou chuťou a vôňou. Okrem svojej chuťovej výnimočnosti je čínska kapusta bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu, čo ju robí zdravou a výživnou voľbou pre každodennú stravu.
Kimchi, živý symbol kórejskej kuchyne, je nielen chutný, ale aj výživný doplnok stravy. Táto tradičná fermentovaná zelenina je oslavou chutí a kulinárskeho majstrovstva, odzrkadľujúceho bohatú… Čítať viac »Najlepší recept na kimchi
Ak ste fanúšikom chrumkavých slaných vajíčok, potom tento recept budete považovať za najdokonalejšie jedlo pod slnkom. Nemusíte nič obaľovať ani smažiť a toto vegetariánske jedlo… Čítať viac »Zdravý recept z vajec, Egg bowl