Šťaveľový tart, zdravý jarný recept
Šťaveľový tart je vynikajúce jedlo, ktoré kombinuje bohatú a kyslú chuť šťavelu s chrumkavým a krehkým cestom. Tento jedlý tart je dokonalým spojením slaných a… Čítať viac »Šťaveľový tart, zdravý jarný recept
Crème fraîche je francúzska kyslá smotana s bohatou a krémovou konzistenciou. Je to populárny mliečny produkt, ktorý sa používa ako prísada do mnohých jedál. Crème fraîche sa vyznačuje jemnou, bohatou a mierne kyslou chuťou, ktorá pridáva na výnimočnosti mnohým receptom. Crème fraîche je vyrobená z kravského mlieka, pričom sa doň pridáva kultúra kyslých baktérií. Tieto baktérie pomáhajú fermentovať mlieko a vytvárajú tak krémovú a kyslú smotanu. Počas procesu fermentácie sa vytvára bohatá textúra a plná chuť, ktoré robia Crème fraîche jedinečnou.
Šťaveľový tart je vynikajúce jedlo, ktoré kombinuje bohatú a kyslú chuť šťavelu s chrumkavým a krehkým cestom. Tento jedlý tart je dokonalým spojením slaných a… Čítať viac »Šťaveľový tart, zdravý jarný recept
Vyskúšajte chutný recept na zdravé tekvicové lievance. Tekvica je vynikajúcim spoločníkom v kuchyni a tieto lievance sú skvelé ako sladká večera, alebo dezert na nedeľu… Čítať viac »Zdravé tekvicové lievance, originálny recept
Poriadne nákŕmená návšteva bude vždy spokojná. Pripravte jej lahodnú pečenú tekvicu s bublajúcim trojsyrovým fondue. Úžasná pochúťka pre každú príležitosť. Ingrediencie na tekvicové fondue 1… Čítať viac »Pečené tekvicové fondue, originálny recept