Preskočiť na obsah

Hladká múka

Hladká múka je jednou z najpoužívanejších múk v kuchyni a nachádza uplatnenie v mnohých receptoch, najmä v pečení. Múka je vyrobená z obilných zŕn, ako sú pšenica, raž, jačmeň a ďalšie. Hladká múka je vyrábaná z pšenice a jej najväčšou výhodou je jej jemná štruktúra. Vďaka nej sa hladká múka používa na prípravu rôznych druhov cesta, ako sú napríklad cestoviny, pečivo, koláče a podobne. Táto múka obsahuje vysoké percento lepku, ktorý je zodpovedný za elasticitu cesta, čím sa zaručuje jemnosť a pružnosť výsledného produktu.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept

Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept

Plnená paprika s rajčinovou omáčkou a mletým mäsom je jedným z tradičných pokrmov, ktoré si obľúbili generácie. Táto výnimočná chuťová kombinácia prináša spokojnosť našim chuťovým… Čítať viac »Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept