Tento recept na zdravú domácu majonézu je veľmi jednoduchý a rýchly. Z ingrediencií v tomto recepte dokážete vyrobiť približne 300 ml majonézy, ktorú môžete použiť na dochutenie vášho vianočného, alebo veľkonočného šalátu. Vyskúšajte tiež recept na výborný zemiakový šalát. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Horčica
Výborná a lahodná vajíčková nátierka – klasický, zdravý recept
Vajíčková nátierka je klasika. Obľúbená raňajková pomazánka je najlepšia v kombinácií s čerstvým pečivom. Táto nátierka je tiež ideálna na prípravu rýchlej večere a radí sa medzi najobľúbenejšie nátierky vôbec. Príprava vajíčkovej nátierky je rýchla a jednoduchá. Ingrediencie 4 vajcia 80 g taveného syra alebo syra lučina 40 g masla Soľ Horčica podľa…
Najlepšia oškvarková pomazánka – jednoduchý recept
Oškvarková nátierka je výborná pochúťka, ktorou nič nepokazíte. Môžete ju ponúknuť návšteve, alebo si ju pripraviť na raňajky alebo večeru. Najlepšia je vždy z domácich oškvarkov, ale pokiaľ ich nemáte, dajú sa kúpiť buď na trhu alebo v akýchkoľvek potravinách. Ingrediencie 250 g oškvarky 2 vajcia 1 menšia cibuľka 1 PL horčice Soľ …
Škótske vajcia – originálny recept na obľúbenú anglickú pochúťku
Škótske vajce je varené vajce zabalené v klobáse, obalené v strúhanke, ktoré sa môže upiecť alebo vypražiť. Škótske vajcia sú bežným piknikovým jedlom. V Spojenom kráľovstve sú balené škótske vajcia dostupné v supermarketoch , obchodoch a na diaľničných čerpacích staniciach. Ingrediencie 6 veľkých vajec 1 šálka hladkej múky 1 šálka jemne rozdrvených kukuričných…
Marinované grécke jahňacie kotlety s pečenými zemiakmi – recept na paidakia
Tradične grécke jahňacie kotlety sú marinované v olivovom oleji, horčici, čerstvom tymiane, cesnaku, citrónovej kôre a korení. Dochutíme soľou a čerstvým mletým korením a na záver dochutíme citrónom a sušeným gréckym oreganom. Ingrediencie Na marinádu Na pečené zemiaky Postup prípravy