Hovädzia sviečkovica je mäso z hovädzieho gulašu, ktoré sa najčastejšie používa na prípravu pokrmov na špeciálne príležitosti. Sviečkovica sa nachádza v zadnej časti hovädzieho dobytka a je jemné, mäkké a má nízky obsah tuku. V kuchyni sa často používa na prípravu rôznych jedál, ako napríklad na pečenie, grilovanie alebo dusenie. Je populárna aj ako hlavná zložka hovädzích gulášov alebo omáčok.
Hovädzí wellington je spôsob úpravy hovädzieho mäsa používaný v anglickej kuchyni . Vzhľadom na náročnosť prípravy a vysokú obstarávaciu cenu…
Cornish Pasty je britský pečený slaný koláč. Vyrába sa tak, že sa na jednu polovicu plochého kruhu z krehkého cesta…
Sviečková na smotane pochádza z Českej republiky, ale táto delikatesa je veľmi obľúbená aj na Slovensku. Najväčším tajomstvom je hlavne…