Jalapeño je malá, zelená paprička s ostrou a pikantnou chuťou. Používa sa v mnohých receptoch ako príchuť a dochucovadlo. Jalapeño sa používa na prípravu rôznych jedál, ako sú napríklad mexické jedlá, guacamole, salsy a omáčky. Jalapeño sa tiež používa pri príprave mäsových jedál, ako sú napríklad kuracie alebo hovädzie mäso s jalapeño papričkami. Jalapeño sa používa aj na prípravu rôznych nápojov, ako sú napríklad jalapeño margarita alebo jalapeño bloody mary. Jalapeño má aj niektoré zdravotné výhody, ako je napríklad podpora trávenia a redukcia bolesti. Jalapeño je dôležitou ingredienciou v mnohých kuchyniach a môže byť použitá na rôzne spôsoby, aby sa dosiahla unikátna chuťová kombinácia.
Fit kuracia Tikka Masala je jedným z najznámejších a najobľúbenejších indických jedál, ktoré si získalo popularitu aj v západnej kuchyni. Toto pikantné, plné chuti a… Čítať viac »Fit kuracia Tikka Masala, originálny recept
Tieto zapekané sladké zemiaky sú super zdravé a vhodné ako vegetariánska večera. Ingrediencie na zapekané batáty Postup prípravy zapekaných batátov Ďalšie inšpirácie Stupavská kapusta, originálny… Čítať viac »Zapekane batáty so zeleninou, FIT recept
Výnimočný a chutný avokádový šalát s kuracím mäsom, ktorý si určite zamilujete. Ingrediencie na avokádový šalát Dresing Postup prípravy avokádového šalátu Ďalšie inšpirácie Klasická čalamáda,… Čítať viac »Avokádový šalát s kuracím mäsom, fitness recept
Cuketová polievka na kari z čerstvého zázvoru, jalapeño a mäty. Rýchla, jednoduchá a upokojujúca chuť, ktorú si vychutnajú aj vegáni. Polievka sa môže podávať horúca… Čítať viac »Cuketová kari polievka, vegánsky recept