Tento klasický maďarský dezert je v skutočnosti maličký koláčik vyrobený z niekoľkých vrstiev piškótového a pudingového krému, posiaty hrozienkami namočenými v rume alebo sladkom tokajskom víne. Vrch koláčika sa zvyčajne zdobí šľahačkou. Ingrediencie Na obyčajnú piškótu 3 vajcia 3 PL práškového cukru 3 PL hladkej múky 1 ČL prášku do pečiva Na kakaové…
Značka: Kakaový prášok
Najlepšie tiramisu – originálny taliansky recept
Tiramisu je veľmi obľúbený koláč, ktorý sa skladá zo striedajúcich sa vrstiev podlhovastých piškót, ktoré sú nasiaknuté kávou. Medzi jednotlivé vrstvy sa pridáva tiež mascarpone a ricotta. Tiramisu je jedným z najobľúbenejších a najznámejších talianskych dezertov. Ingrediencie 2/3 šálky kávy 1 ČL cukru 2 Vaječné žĺtky 1/4 šálky cukru 2 ČL brandy 200…