Reklama

Klobása

Klobása je mäsový výrobok vyrobený z mletej alebo nadrobno nakrájanej zmesi rôznych druhov mäsa, korenia a soli. Existuje množstvo druhov klobás, ktoré sa líšia svojím zložením a chuťou v závislosti od regiónu, v ktorom sa vyrábajú. V receptoch sa najčastejšie používajú klobásy, ako napríklad bravčová, hovädzia, kabanosy, chorizo, debrecínska a iné.

Jednoduchá fantastická fazuľová polievka – originálny domáci recept

Obľúbené jedlo, na ktorom si pochutí takmer každý. Fantastická a lahodná domáca fazuľová polievka osvieži každý obed a dodá energiu…

31 júla, 2022

Kyslá mliečna šošovicová polievka so zemiakmi – najlepší recept

Šošovicová polievka je polievka so šošovicou ako hlavnou zložkou. Kyslá mliečna šošovicová polievka okrem šošovice obsahuje aj šľahačkovú smotanu, zemiaky…

20 júla, 2022

Najlepšia vianočná kapustnica s hubami – pravý slovenský recept

Kapustnica je tradičná slovenská hustá polievka. Pripravuje sa z kvasenej kapusty. Líši sa podľa regiónu a obdobia varenia na pôstnu…

20 júla, 2022

Škótske vajcia – originálny recept na obľúbenú anglickú pochúťku

Škótske vajce je varené vajce zabalené v klobáse, obalené v strúhanke, ktoré sa môže upiecť alebo vypražiť. Škótske vajcia sú…

20 júla, 2022
Reklama