Kapustnica je tradičná slovenská hustá polievka. Pripravuje sa z kvasenej kapusty. Líši sa podľa regiónu a obdobia varenia na pôstnu a sviatočnú. Ingrediencie 2 – 2 a ½ hrnčeka kyslej kvasenej kapusty 1 hrnček sušených húb 2 klobásy ( údená, neúdená – podľa chuti) 3 PL oleja alebo bravčovej masti 1 cibuľa 4-5 strúčikov…
Značka: Kmín
Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia
Tradične sa grécka soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné hovädzie mäso. Ak chcete, môžete použiť aj kombináciu mletého hovädzieho a bravčového mäsa. Ingrediencie Na mäsové guľky Na paradajkovú omáčku Postup prípravy