Buddha Bowl, originálny recept
Krása Buddha Bowl je v tom, že sa dajú pripraviť na nekonečno spôsobov. Môžete použiť takmer čokoľvek čo sa nachádza vo vašej chladničke alebo špajzi… Čítať viac »Buddha Bowl, originálny recept
Koriander (Coriandrum sativum) je bylinka pôvodom z južnej Európy a juhozápadnej Ázie, ktorá sa používa ako aromatická a chutná prísada do mnohých jedál. Koriander má jemnú, sladkastú vôňu a chuť s miernou citrusovou príchuťou. Koriander sa môže použiť v sušenej forme alebo ako čerstvá nasekaná bylinka. Používa sa najmä v ázijskej, stredomorskej a latinskoamerická kuchyni, a to ako súčasť kari, tacos, guacamole, šalátov alebo ako ochucovadlo do polievok a omáčok.
Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk
Krása Buddha Bowl je v tom, že sa dajú pripraviť na nekonečno spôsobov. Môžete použiť takmer čokoľvek čo sa nachádza vo vašej chladničke alebo špajzi… Čítať viac »Buddha Bowl, originálny recept
Výnimočný a chutný avokádový šalát s kuracím mäsom, ktorý si určite zamilujete. Ingrediencie na avokádový šalát Dresing Postup prípravy avokádového šalátu Ďalšie inšpirácie Letný šalát,… Čítať viac »Avokádový šalát s kuracím mäsom, fitness recept
Recept na výborný zdravý avokádový hummus, ktorý pohladí na duši a je vhodný pre vegánov aj vegetariánov. Ingrediencie na avokádový hummus Postup prípravy avokádového hummusu… Čítať viac »Avokádový hummus, originálny recept
Cuketová polievka na kari z čerstvého zázvoru, jalapeño a mäty. Rýchla, jednoduchá a upokojujúca chuť, ktorú si vychutnajú aj vegáni. Polievka sa môže podávať horúca… Čítať viac »Cuketová kari polievka, vegánsky recept
Skvelý taliansky recept na tekvicové rizoto, ktoré milujú hlavne deti. Vychutnajte si lahodnú chuť maslovej tekvice, ktorú dopĺňa cesnak, jarná cibuľka a parmezán. Ingrediencie na… Čítať viac »Jednoduché tekvicové rizoto s parmezánom, overený recept
Pad Thai je thajský rezancový pokrm, v Thajsku bežne predávaný ako rýchle občerstvenie. Základom phad thai sú ryžové rezance vyprážané technikou stir-fry na panvici wok… Čítať viac »Pad Thai, originálny recept na pražené rezance na thajský spôsob
Osviežujúci thajský šalát, zvyčajne vyrobený z mletého mäsa. Jeho pikantná, svetlá a osviežujúca, no zároveň korenistá a plná chuť je ideálna na horúce letné dni.… Čítať viac »Thajský pikantný šalát Laab, originálny recept
V Thajsku väčšina receptov Tom Kha Gai zvyčajne obsahuje kokosové mlieko, galangal (niekedy nahradený zázvorom ), limetkové listy, citrónovú trávu, thajské čili, koriander (alebo kôpor… Čítať viac »Thajská kuracia kokosová polievka Tom Kha Gai, originálny recept
Tom Yum Goong je druh horúcej a kyslej polievky, ktorá pochádza z Thajska. Zvyčajne obsahuje krevety. základnými ingredienciami používanými na varenie tejto polievky sú citrónová… Čítať viac »Pikantná krevetová polievka, originálny recept na thajskú polievku Tom Yum Goong
Black puding je osobitný regionálny typ krvavej klobásy pochádzajúci zo Spojeného kráľovstva a Írska. Vyrába sa z bravčovej alebo hovädzej krvi, s bravčovým tukom alebo… Čítať viac »Black Pudding, recept na pravú anglickú klobásu
Chrumkavé zvonku, nadýchané vo vnútri a bohato okorenené indickými príchuťami. Tento recept na Bombay Potatoes alebo zemiaky z Bombaja je dokonalou prílohou ku každému indickému… Čítať viac »Zemiaky z Bombaja, overený indický recept na Bombay potatoes
Tento recept na kura tandoori je jednoduchý, pretože sa pečie na jednej panvici. Za jednoduchosťou sa však skrýva chutné jedlo, ideálne na víkendové obedy ale… Čítať viac »Tandoori masala kura, originálny recept na pečené kura na indický spôsob