Tradičné mexické jedlo, ktoré sa pripravuje z pšeničnej alebo kukuričnej tortilly s náplňou. Môže obsahovať rôzne ingrediencie, vrátane hovädzieho, bravčového alebo kuracieho mäsa, morských plodov, fazule, zeleniny a syra, čo zaručuje príjemnú rozmanitosť pre každú chuťovú bunku. Ingrediencie Pico de gallo Salsa verde Tacos Postup prípravy
Značka: Kukuričné tortily
Huevos Rancheros – recept na mexické Rančerské vajíčka, obľúbené kovbojské raňajky
Rančerské vajcia sú typické raňajky podávané na mexických farmách. Jedná s o tradičné mexické jedlo, ktorého základ tvorí praženica a opražené kukuričné tortily. Toto jedlo je veľmi obľúbené aj v juhozápadných štátoch Spojených štátov amerických. Ingrediencie Postup prípravy
Chilaquiles – jednoduchý mexický recept
Tradičné mexické jedlo, ktoré sa skladá z jemne opražených a nakrájaných kukuričných tortíl. Chilaquiles sa zvyčajne jedia na raňajky alebo desiatu. Chilaquiles je možné podávať s praženými fazuľkami, vajíčkami (miešanými alebo vyprážanými) a guacamole ako prílohou. Ingrediencie Na tortilové chipsy Na salsu roja Postup prípravy