Kuracie prsia sú populárnou zložkou mnohých receptov, pretože sú chudobné na tuk a bohaté na bielkoviny. Kuracie prsia sa môžu variť, grilovať, smažiť alebo dusiť a používajú sa v mnohých rôznych jedlách, ako sú napríklad kuracie mäso s ryžou, šalát s kuracím mäsom, kuracie mäso s ovocím alebo kuracie kari. Kuracie prsia môžu byť tiež nakrájané na tenké plátky a použité ako náplň do sendvičov alebo tortíl. Kuracie prsia sa môžu rôzne dochutiť a marinovať s rôznymi koreninami, ako sú napríklad cesnak, paprika, koriander, tymián alebo citrónová šťava, aby sa dosiahla unikátna chuťová kombinácia.
Vyskúšajte túto chutnú alternatívu ku klasickému hovädziemu stroganovu. Táto kuracia verzia s hubami je rovnako dobrá, o niečo ľahšia ako originál, ale stále výborná. Ingrediencie… Čítať viac »Kurací stroganov so šampiňónmi, overený recept
Úžasná kuracia pochúťka, ktorú dokážete pripraviť v priebehu 30 minút. Kráľovské kura s hubami môžete podávať podľa chuti s cestovinami, ryžou aj zemiakmi. Ingrediencie na… Čítať viac »Kráľovské kura s hubami, chutný recept