Značka: Lasagne

Talianske tekvicovo-špenátové lasagne – originálny recept

Tieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie   750 g maslovej tekvice   2 PL olivového oleja  500 g listov špenátu  1 PL masla plus extra na vymastenie  muškátový oriešok  6 plátkov čerstvých lasagní  100 g parmezánu  Na paradajkovú omáčku  1 cibuľa  1 PL olivového oleja  1 stonka zeleru  2…

...

Read More

Najlepšie lasagne – jednoduchý a výborný taliansky recept

Lasagne vznikli v stredoveku v Taliansku a vyznačujú sa tým, že majú podobu širokých cestovinových rezancov. Lasagne sa obvykle sa plnia hovädzím mäsom, paradajkami, korením a bešamelovou omáčkou. Ingrediencie Na bolonskú omáčku 4 plátky slaniny  2 stredne veľké cibule  2 strúčiky cesnaku  2 mrkvy  2 stonky zeleru  Olivový olej  500 g mleté jahňacie mäso   2 plechovky drvených…

...

Read More