Tieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie 750 g maslovej tekvice 2 PL olivového oleja 500 g listov špenátu 1 PL masla plus extra na vymastenie muškátový oriešok 6 plátkov čerstvých lasagní 100 g parmezánu Na paradajkovú omáčku 1 cibuľa 1 PL olivového oleja 1 stonka zeleru 2…
Značka: Lasagne
Najlepšie lasagne – jednoduchý a výborný taliansky recept
Lasagne vznikli v stredoveku v Taliansku a vyznačujú sa tým, že majú podobu širokých cestovinových rezancov. Lasagne sa obvykle plnia hovädzím mäsom, paradajkami, korením a bešamelovou omáčkou. Ingrediencie Na bolonskú omáčku 4 plátky slaniny 2 stredne veľké cibule 2 strúčiky cesnaku 2 mrkvy 2 stonky zeleru Olivový olej 500 g mleté jahňacie mäso 2 plechovky drvených paradajok …