Ochutnajte výbornú hubársku delikatesu – hlivový guláš. Táto skvelá gulášová polievka je tiež ideálnym jedlom pre vegetariánov a vegánov, pretože neobsahuje žiadne mäso. Ingrediencie 500 g hliva ustricová 1 cibuľa 4 väčšie zemiaky 1 strúčik cesnaku 1 konzerva leča alebo papriky a paradajky Mleté čierne korenie Majorán Soľ Mletá červená paprika Rasca drvená 1…
Značka: Lečo
Výborný slovenský guláš – recept, z diviny, z daniela, z diviaka, z bravčového mäsa
Guláš môžeme charakterizovať ako výdatnú a hustú polievku, ktorej podstatu tvorí dusené a varené hovädzie (alebo iné) mäso. Guláš obsahuje množstvo ďalších ingrediencií ako zemiaky, cibuľa, paradajky, cesnak, čierne korenie, červenú papriku a ďalšie. Guláš sa varí niekoľko hodín a okrem hovädzieho mäsa môžeme použiť aj mäso baranie či teľacie. Tento pokrm môžete…