Hubárska sezóna je v plnom prúde a nadšení hubári si odnášajú z lesa plné koše húb. Z týchto úžasných darov lesa si môžeme pripraviť skvelé raňajky, lahodnú polievku či úžasné hlavné jedlo. Čo však so zvyšnými hubami, ktoré nám zostali v košíku? Poradíme vám, ako ich môžete čo najlepšie spracovať a uskladniť na neskôr. Rady a tipy pri zbieraní húb …
Značka: Lesné huby
Polenta s lesnými hubmi, cesnakom a šalviou – zdravý recept
Krémová polenta s lesnými hubami, cesnakom a šalviou. Jednoduchá vegetariánska večera, ktorá sa dá pripraviť za menej ako 30 minút. Toto jedlo je navyše úplne bezlepkové. Ingrediencie Polenta 1 hrnček jemnej polenty 4 a ½ hrnčeka zeleninového alebo kuracieho vývaru ½ hrnčeka syra (parmezán, čedar, romano) 2 PL olivový olej alebo maslo Soľ Čierne…