Lieskové oriešky sú plody stromu liesky, ktoré sú známe pre svoj jedinečný tvar, chuť a výživovú hodnotu. Tieto malé oriešky majú tvrdú vonkajšiu škrupinu, ktorá sa otvára, aby odhalila samotné jadro. Lieskové oriešky majú jemnú a lahodnú chuť, ktorá je obohatená o bohatú arómu. Sú bohatým zdrojom zdravých tukov, bielkovín, vlákniny, vitamínov a minerálov, čo ich robí výživným prírastkom do stravy. Lieskové oriešky sa môžu konzumovať samotné ako pochúťka, pridať do cereálií, pečiva, dezertov alebo ich použiť pri príprave rôznych jedál. Svojou príjemnou chuťou a výživovými vlastnosťami lieskové oriešky prispievajú k vyváženej strave a môžu byť súčasťou zdravého a chutného stravovania.
Keď jesenný vzduch naplní naše čuchové bunky osviežujúcim chladom a lesy začnú prechádzať do palety zlato-oranžových odtieňov, v našich mysliach sa objavuje túžba po teplej,… Čítať viac »Tekvicová štrúdľa, výborný recept z tekvice
Ochutnajte tento dekadentný dezert, ktorý si každý zamiluje. Ingrediencie na čokoládovo-karamelový tart Korpus Karamel Čokoláda Postup prípravy čokoládovo-karamelového tartu Ďalšie inšpirácie Dánske maslové sušienky, úžasný… Čítať viac »Čokoládovo – karamelový tart s orechami, originálny recept