Tieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie 750 g maslovej tekvice 2 PL olivového oleja 500 g listov špenátu 1 PL masla plus extra na vymastenie muškátový oriešok 6 plátkov čerstvých lasagní 100 g parmezánu Na paradajkovú omáčku 1 cibuľa 1 PL olivového oleja 1 stonka zeleru 2…
Značka: Lúpané paradajky
Najlepšia paradajková polievka so syrom – klasický a rýchly recept
Paradajková polievka je polievka s paradajkami ako primárnou zložkou. Môže byť podávaná teplá alebo studená a môže byť vyrobená rôznymi spôsobmi. Ingrediencie 1 cibuľa Olivový olej 70 g paradajkový pretlak 450 g pasírovaných paradajok alebo lúpané paradajky v konzerve soľ bobkový list mleté čierne korenie nové korenie 1 l zeleninový vývar cukor kryštálový škorica…