Značka: Lúpané paradajky

Talianske tekvicovo-špenátové lasagne – originálny recept

Tieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie   750 g maslovej tekvice   2 PL olivového oleja  500 g listov špenátu  1 PL masla plus extra na vymastenie  muškátový oriešok  6 plátkov čerstvých lasagní  100 g parmezánu  Na paradajkovú omáčku  1 cibuľa  1 PL olivového oleja  1 stonka zeleru  2…

...

Read More

Najlepšia paradajková polievka so syrom – klasický a rýchly recept

Paradajková polievka je polievka s paradajkami ako primárnou zložkou. Môže byť podávaná teplá alebo studená a môže byť vyrobená rôznymi spôsobmi. Ingrediencie 1 cibuľa  Olivový olej  70 g paradajkový pretlak  450 g pasírovaných paradajok alebo lúpané paradajky v konzerve  soľ  bobkový list  mleté čierne korenie   nové korenie  1 l zeleninový vývar  cukor kryštálový  škorica…

...

Read More