Reklama

Majorán

Majorán je aromatická bylinka s výraznou chuťou a vôňou, ktorá sa používa ako ingrediencia v mnohých receptoch, najmä v európskej a stredozemskej kuchyni. Táto bylinka sa často používa ako dochucovadlo do polievok, omáčok, marinád, pečených mäs, ryže a zeleniny. Majorán je zdrojom železa, vápnika, mangánu a vitamínu K, a má aj antioxidačné vlastnosti.

Najlepšia babkina držková polievka – tradičný recept

Držková polievka je tradičná slovenská pochúťka známa aj v Českej republike a Maďarsku. Polievka sa vyznačuje svojou hustou konzistenciou a…

21 marca, 2023

Hríbová polievka s mrveničkou – originálny chalupársky recept

Výborná polievka, ktorú s radosťou pripraví každý správny chalupár. Hríbová polievka s mrveničkou je veľmi obľúbená hlavne počas jesenných dní…

14 októbra, 2022

Výborný hlivový guláš – overený recept

Ochutnajte výbornú hubársku delikatesu - hlivový guláš. Táto skvelá gulášová polievka je tiež ideálnym jedlom pre vegetariánov a vegánov, pretože…

14 októbra, 2022
Reklama

Falošná držková polievka s hlivou – originálny recept

Ideálna polievka pre tých, ktorý neľúbia držky, ale nechcú prísť o výbornú polievku. Nie je to síce úplne ono, ale…

7 októbra, 2022

Zdravá tradičná hŕstková polievka – najlepší a najrýchlejší recept

Pripravte si chutnú hŕstkovú polievku rýchlo a jednoducho v pohodlí domova. Ingrediencie 500 g zmesi strukovín na hŕstku   2 mrkvy …

20 júla, 2022