Mletá červená paprika je korenina získaná z červených paprík, ktoré sú sušené a mleté na jemný prášok. Táto korenina je široko využívaná v kuchyni ako prísada do mnohých jedál, najmä v stredomorských a mexických receptoch. Má charakteristickú silnú chuť a vôňu a môže sa použiť na dochutenie mäsových, rybacích, zeleninových aj omáčkových jedál. Mletá červená paprika obsahuje vitamín C, kapsaicín a iné antioxidanty, ktoré majú pozitívny vplyv na zdravie.
Špenátová pizza s medom je originálny recept, ktorý kombinuje tradičné prvky pizze s nečakanými prísadami. Základom pizze je cesto, ktoré je v tomto prípade zvyčajne… Čítať viac »Špenátová pizza s medom, FIT recept
Veľkonočné plnené vajíčka sú tradičným jedlom počas veľkonočného obdobia. Jedná sa o tvrdé varené vajíčka, ktoré sa po uvarení nechajú vychladnúť a potom sa ich… Čítať viac »Veľkonočné plnené vajíčka, chutný recept
Ochutnajte výbornú hubársku delikatesu – hlivový guláš. Táto skvelá gulášová polievka je tiež ideálnym jedlom pre vegetariánov a vegánov, pretože neobsahuje žiadne mäso. Ingrediencie na… Čítať viac »Výborný hlivový guláš, overený recept
Vyskúšajte recept na lahodnú a jemnú kuriatkovú polievku, ktorá je ideálnym jesenným pokrmom. Kuriatková polievka je obľúbená polievka všetkých vášnivých hubárov. Ingrediencie na kuriatkovú polievku Postup… Čítať viac »Kuriatková polievka so zeleninou, domáci recept
Tieto výdatné vegánske fašírky sú plné zeleniny a bielkovín. Pre skutočne lahodnú a výživnú hostinu môžete podávať s prílohou rozmarínových pečených zemiakov a ružičkového kelu… Čítať viac »Zeleninové fašírky, vegánsky recept