Reklama

Mletá rasca

Mletá rasca je bylinka s jemnou chuťou a vôňou, ktorá sa často používa ako korenie v stredomorskej a talianskej kuchyni. Mletá rasca sa získava z lístia rascového korenia a môže sa používať ako sušená alebo čerstvá. Má unikátnu a výraznú chuť a dodáva jedlám pikantnú arómu. Mletá rasca sa používa ako prísada do rôznych jedál vrátane omáčok, polievok, marinád, ryžových pokrmov, šalátov a mnohých ďalších.

Hríbová polievka s mrveničkou – originálny chalupársky recept

Výborná polievka, ktorú s radosťou pripraví každý správny chalupár. Hríbová polievka s mrveničkou je veľmi obľúbená hlavne počas jesenných dní…

14 októbra, 2022

Kuracia Tikka Masala – originálny recept

Kuracie tikka masala je jedlo pozostávajúce z pečených marinovaných kuracích kúskov v korenenej omáčke, ktorá je zvyčajne krémová a oranžovej…

17 júla, 2022

Tradičný poctivý segedínsky guláš – fantastický maďarský recept

Historici tvrdia, že guláš sa zrodil vo Viedni a jeho pôvodný názov bol Székely-gulyás, ktorý sa v tomto období najmä…

15 júla, 2022

Hovädzie alebo kuracie plnené mexické Tacos, kompletný recept návod na prípravu

Tradičné mexické jedlo, ktoré sa pripravuje z pšeničnej alebo kukuričnej tortilly s náplňou. Môže obsahovať rôzne ingrediencie, vrátane hovädzieho, bravčového…

14 marca, 2022
Reklama