Značka: Mleté hovädzie mäso

Špagetové lasagne – rýchly recept

Keď sa neviete rozhodnúť či chcete lasagne alebo špagety, uvarte si špagetové lasagne. Ingrediencie 1 bal. špagiet  2 vajcia  65 g  nastrúhaný parmezán  2 PL olivový olej  1 cibuľa  3 strúčiky cesnaku  450 g mletého hovädzieho mäsa  2 PL paradajkovej pasty  1 plechovka drvených paradajok  sušené oregano  250 g ricotta  250 g strúhaná mozzarella …

Read More

Pravé bolonské špagety s mletým mäsom – TOP recept

Špagety Bolognese sú dokonalým spôsobom, ako premeniť balenie mletého hovädzieho mäsa a špagiet na niečo, čo vás ohromí. Ingrediencie 450 g mletého hovädzieho mäsa  1 PL olivový olej  1 cibuľa  1 mrkva  1 stonkový zeler  2 strúčiky cesnaku  120 ml suché biele víno  1  plechovka drvených paradajok  3 PL paradajková pasta  500 ml hovädzí…

Read More

Zapekané špagety s mletým mäsom a syrom – výborný recept

Hľadáte nový lahodný spôsob ako pripraviť špagety? Práve ste ho našli. Vyskúšajte úžasné zapečené špagety, ktoré sú dokonalé vďaka roztopenej vrstve syra navrchu. Ingrediencie Olej na vymazanie pekáča  200 g špagety   2 PL olivový olej  1 žltá cibuľa  2 strúčiky cesnaku  450 g mletého hovädzieho mäsa  soľ  mleté ​​čierne korenie  oregano  tymián  1  plechovka…

Read More

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so špagetami – jednoduchý recept

Ak hľadáte super jednoduchý recept na špagety s mäsovými guľkami, ste na správnom mieste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru. Ingrediencie 1 bal. špagiet  450 g mletého hovädzieho mäsa  35 g strúhanky  25 g strúhaného parmezánu  1 veľké vajce  2 strúčiky cesnaku  2 PL olivový olej  1 cibuľa  1 väčšia…

Read More

Zdravé cuketové lasagne s mäsom – jednoduchý recept

Lasagne sú typické talianske cestoviny, ktoré sa spoja s ostatnými ingredienciami a potom sa pečú v rúre. Výsledné zapečené cestoviny sa nakrájajú na štvorcové porcie a hneď podávajú. Vychutnajte si toto originálne talianske jedlo s cuketou a vyskúšajte náš jednoduchý recept. Ingrediencie 1 kg cukety  1 cibuľa  1 – 2 strúčiky cesnaku  500…

Read More

Írsky pastiersky koláč – recept na anglický mäsový koláč z mletého mäsa

Shepherd’s pie, cottage pie, alebo vo francúzskej verzii hachis Parmentier je pikantné jedlo z vareného mletého mäsa preplneného zemiakovou kašou a zapečené. Ingrediencie Mäsová plnka  2 PL olivového oleja  1 šálka nakrájanej žltej cibule  450 g chudého mletého hovädzieho mäsa alebo mletého jahňacieho mäsa  2 ČL sušeného petržlenu  1 ČL sušeného rozmarínu  1…

Read More

Maďarská plnená kapusta – originálny recept

Plnená kapusta je typickým jedlom, z ktorého má každý svoj osvedčený recept a každý ho pripravuje trochu inak. existuje veľa verzií a všetky sú dobré. Vyskúšajte si s nami práve tento. Ingrediencie 1/4 šálky ryže 500 g mletého bravčového mäsa  250 g mletého hovädzieho mäsa  2 strúčiky cesnaku  2 stredné cibule  1 veľké…

Read More

Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia

Tradične sa soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné hovädzie mäso. Ak chcete, môžete použiť aj kombináciu mletého hovädzieho a bravčového mäsa. Ingrediencie Na mäsové guľky 800 g mletého hovädzieho mäsa   4 strúčiky cesnaku  2 vajcia  2 ČL mletého kmínu   1/2 ČL škorice …

Read More