Keď sa neviete rozhodnúť či chcete lasagne alebo špagety, uvarte si špagetové lasagne. Ingrediencie 1 bal. špagiet 2 vajcia 65 g nastrúhaný parmezán 2 PL olivový olej 1 cibuľa 3 strúčiky cesnaku 450 g mletého hovädzieho mäsa 2 PL paradajkovej pasty 1 plechovka drvených paradajok sušené oregano 250 g ricotta 250 g strúhaná mozzarella …
Značka: Mleté hovädzie mäso
Pravé bolonské špagety s mletým mäsom – TOP recept
Špagety Bolognese sú dokonalým spôsobom, ako premeniť balenie mletého hovädzieho mäsa a špagiet na niečo, čo vás ohromí. Ingrediencie 450 g mletého hovädzieho mäsa 1 PL olivový olej 1 cibuľa 1 mrkva 1 stonkový zeler 2 strúčiky cesnaku 120 ml suché biele víno 1 plechovka drvených paradajok 3 PL paradajková pasta 500 ml hovädzí…
Zapekané špagety s mletým mäsom a syrom – výborný recept
Hľadáte nový lahodný spôsob ako pripraviť špagety? Práve ste ho našli. Vyskúšajte úžasné zapečené špagety, ktoré sú dokonalé vďaka roztopenej vrstve syra navrchu. Ingrediencie Olej na vymazanie pekáča 200 g špagety 2 PL olivový olej 1 žltá cibuľa 2 strúčiky cesnaku 450 g mletého hovädzieho mäsa soľ mleté čierne korenie oregano tymián 1 plechovka…
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so špagetami – jednoduchý recept
Ak hľadáte super jednoduchý recept na špagety s mäsovými guľkami, ste na správnom mieste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru. Ingrediencie 1 bal. špagiet 450 g mletého hovädzieho mäsa 35 g strúhanky 25 g strúhaného parmezánu 1 veľké vajce 2 strúčiky cesnaku 2 PL olivový olej 1 cibuľa 1 väčšia…
Zdravé cuketové lasagne s mäsom – jednoduchý recept
Lasagne sú typické talianske cestoviny, ktoré sa spoja s ostatnými ingredienciami a potom sa pečú v rúre. Výsledné zapečené cestoviny sa nakrájajú na štvorcové porcie a hneď podávajú. Vychutnajte si toto originálne talianske jedlo s cuketou a vyskúšajte náš jednoduchý recept. Ingrediencie 1 kg cukety 1 cibuľa 1 – 2 strúčiky cesnaku 500…
Írsky pastiersky koláč – recept na anglický mäsový koláč z mletého mäsa
Shepherd’s pie, cottage pie, alebo vo francúzskej verzii hachis Parmentier je pikantné jedlo z vareného mletého mäsa preplneného zemiakovou kašou a zapečené. Ingrediencie Mäsová plnka 2 PL olivového oleja 1 šálka nakrájanej žltej cibule 450 g chudého mletého hovädzieho mäsa alebo mletého jahňacieho mäsa 2 ČL sušeného petržlenu 1 ČL sušeného rozmarínu 1…
Maďarská plnená kapusta – originálny recept
Plnená kapusta je typickým jedlom, z ktorého má každý svoj osvedčený recept a každý ho pripravuje trochu inak. existuje veľa verzií a všetky sú dobré. Vyskúšajte si s nami práve tento. Ingrediencie 1/4 šálky ryže 500 g mletého bravčového mäsa 250 g mletého hovädzieho mäsa 2 strúčiky cesnaku 2 stredné cibule 1 veľké…
Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia
Tradične sa grécka soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné hovädzie mäso. Ak chcete, môžete použiť aj kombináciu mletého hovädzieho a bravčového mäsa. Ingrediencie Na mäsové guľky Na paradajkovú omáčku Postup prípravy