Shepherd’s pie, cottage pie, alebo vo francúzskej verzii hachis Parmentier je pikantné jedlo z vareného mletého mäsa preplneného zemiakovou kašou a zapečené. Ingrediencie Mäsová plnka 2 PL olivového oleja 1 šálka nakrájanej žltej cibule 450 g chudého mletého hovädzieho mäsa alebo mletého jahňacieho mäsa 2 ČL sušeného petržlenu 1 ČL sušeného rozmarínu 1…
Značka: Mleté jahňacie mäso
Najlepšie lasagne – jednoduchý a výborný taliansky recept
Lasagne vznikli v stredoveku v Taliansku a vyznačujú sa tým, že majú podobu širokých cestovinových rezancov. Lasagne sa obvykle plnia hovädzím mäsom, paradajkami, korením a bešamelovou omáčkou. Ingrediencie Na bolonskú omáčku 4 plátky slaniny 2 stredne veľké cibule 2 strúčiky cesnaku 2 mrkvy 2 stonky zeleru Olivový olej 500 g mleté jahňacie mäso 2 plechovky drvených paradajok …