Značka: Mletý kmín

Jednoduché tekvicové rizoto s parmezánom – overený recept

Skvelý taliansky recept na tekvicové rizoto, ktoré milujú hlavne deti. Vychutnajte si lahodnú chuť maslovej tekvice, ktorú dopĺňa cesnak, jarná cibuľka a parmezán. Ingrediencie 1 maslová tekvica   1 PL olivového oleja plus navyše na pokvapkanie tekvice  2 strúčiky cesnaku  8 jarných cibuliek  25 g masla  200 g ryže na rizoto  2 ČL mletého…

...

Read More

Zemiaky z Bombaja – overený indický recept na Bombay potatoes

Chrumkavé zvonku, nadýchané vo vnútri a bohato okorenené indickými príchuťami. Tento recept na Bombay Potatoes alebo zemiaky z Bombaja je dokonalou prílohou ku každému indickému jedlu. Ingrediencie 1 PL strúhaného zázvoru  2 veľké strúčiky cesnaku  6 veľkých paradajok  800 g nových zemiakov  3 PL slnečnicového oleja  1 veľká cibuľa  2 zelené chilli papričky …

...

Read More

Cícerovo-zemiakové kari – pravý indický recept

Chickpea & Potato Curry je vegánske kari, ktoré sa zvyčajne podáva s ryžou. S týmto jednoduchým receptom dokážete toto chutné jedlo pripraviť za menej ako 30 minút. Ingrediencie 1 PL repkového oleja  1 stredná cibuľa  2 strúčiky cesnaku  2 ČL mletého čerstvého zázvoru  2 ČL lyžičky mletého koriandra  1 ČL garam masala  1…

...

Read More