Mletý zázvor je korenie s charakteristickou chuťou a vôňou, ktoré sa používa na dochutenie rôznych jedál. Je získavaný mletím sušeného koreňa zázvoru a obsahuje množstvo vitamínov a minerálov. Mletý zázvor sa často používa v ázijskej a indickej kuchyni, ale aj v mnohých iných kuchyniach sveta. Používa sa v polievkach, mäsách, zeleninových jedlách, nápojoch a dezertoch. Je tiež častou ingredienciou v rôznych koreninách a zmesiach korenín.
Ako si doma pripraviť najlepšie tekvicové latte s tekvicovým pyré, kávou, mliekom a korením? Vyskúšajte náš originálny a jednoduchý recept, s ktorým to zvládnete za… Čítať viac »Tekvicové latte, originálny recept
Vyskúšajte recept na výborný tekvicový koláč. Ingrediencie na tekvicový koláč Poleva Postup prípravy tekvicového koláča Ďalšie inšpirácie Jablkovo škoricové tartaletky s vanilkovou náplňou Gaštanový chlieb, úžasný… Čítať viac »Halloweenský tekvicový koláč, overený recept