Chrumkavá, jemná pečená cuketa so zlatistou kôrkou z čerstvo nastrúhaného parmezánu, tymiánu a oregana. Tieto cuketové tyčinky s talianskou príchuťou potešia každého maškrtníka. Ingrediencie 3 až 4 cukety Extra panenský olivový olej Parmezánovo-tymiánová zmes ½ hrnčeka strúhaného parmezánu 2 ČL čerstvého tymiánu 1 ČL sušeného oregana ½ ČL sladkej papriky ½ ČL čierneho…
Značka: Panenský olivový olej
Najlepšia polievka minestrone s cestovinou – originálny taliansky recept
Minestrone je hustá polievka talianskeho pôvodu vyrobená zo zeleniny , často s pridaním cestovín alebo ryže. Medzi bežné ingrediencie patrí fazuľa, cibuľa, zeler, mrkva, listová zelenina, vývar, parmezán a paradajky. Ingrediencie 2 PL olivového oleja 85 g nasekanej pancetty 1 cibuľa 1 šálka na kocky nakrájaného zeleru 4 strúčiky cesnaku 4 šálky kuracieho…
Špagety al pomodoro s bazalkou a syrom – originálny taliansky recept
Špagety al pomodoro sú talianske jedlo, ktoré sa zvyčajne pripravuje z cestovín, olivového oleja, čerstvých paradajok, bazalky a rôznych iných čerstvých surovín. Vyskúšajte tento jednoduchý recept a vychutnajte si lahodnú chuť tohto klasického talianskeho jedla. Ingrediencie Postup prípravy
Pravá talianska pizza Margherita – rýchly recept
Pizza Margherita je typická neapolská pizza, vyrobená z paradajok, syra mozzarella, čerstvej bazalky, soli a extra panenského olivového oleja. Ingrediencie Na cesto Na dochutenie Pizza sauce Postup prípravy
Ako sa robí bruschetta? Vyskúšajte overený recept s balsamicom
Bruschetta, jeden z najlepších spôsobov, ako si užiť štedrosť letnej záhrady. Toto klasické talianske predjedlo je dokonalým spôsobom, ako zachytiť chuť dozretých paradajok, čerstvej bazalky, cesnaku a olivového oleja. Ingrediencie Postup prípravy