Paradajková pasta je základnou ingredienciou pre mnoho jedál a receptov. Táto pasta je vyrobená z kvalitných paradajok, ktoré sú rozdrvené, ochutené a varia sa, aby vznikla hustá a bohatá pasta s intenzívnou chuťou a vôňou paradajok. Paradajková pasta sa používa na prípravu rôznych druhov omáčok, polievok, gulášov a ďalších jedál, ktoré obsahujú paradajkový základ. Je to skvelý spôsob, ako zlepšiť chuť a kvalitu vašich jedál a zabezpečiť si zdravú a výživnú stravu. Paradajková pasta je tiež bohatá na vitamíny a minerály, ako sú napríklad vitamín C, draslík a lycopén, ktoré prispievajú k zdraviu organizmu. Je to univerzálna ingrediencia, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kuchyni, pretože dokáže zlepšiť chuť a kvalitu jedál a zabezpečiť potrebné výživné hodnoty. Ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako zlepšiť chuť a nutričnú hodnotu vašich jedál, paradajková pasta je ideálnou ingredienciou pre vás.
Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie 4 PL maslo 2 strúčiky…
Keď sa neviete rozhodnúť či chcete lasagne alebo špagety, uvarte si špagetové lasagne. Ingrediencie 1 bal. špagiet 2 vajcia 65…
Špagety Bolognese sú dokonalým spôsobom, ako premeniť balenie mletého hovädzieho mäsa a špagiet na niečo, čo vás ohromí. Ingrediencie 450…
Na prípravu týchto jednoduchých špagiet môžete použiť mleté hovädzie, morčacie, bravčové, kuracie alebo jahňacie mäso. Ingrediencie 1 balenie špagiet 450…
Lasagne sú typické talianske cestoviny, ktoré sa spoja s ostatnými ingredienciami a potom sa pečú v rúre. Výsledné zapečené cestoviny…
Shepherd's pie, cottage pie, alebo vo francúzskej verzii hachis Parmentier je pikantné jedlo z vareného mletého mäsa preplneného zemiakovou kašou…
Vajcia sú skvelou zložkou kari a tento recept je plný výrazných chutí, ľahko sa pripravuje a je vhodný pre vegetariánov.…
Maslové kura je jedným z najobľúbenejších karí na svete, a predsa jedným z najjednoduchších. Kuracie mäso je neuveriteľne jemné a…
Pizza Margherita je typická neapolská pizza, vyrobená z paradajok, syra mozzarella, čerstvej bazalky, soli a extra panenského olivového oleja. Ingrediencie…
Grécka fazuľová polievka je veľmi výživná a sýta. Fazuľa je bohatá na vlákninu, ktorá v kombinácii s vodou alebo tekutinou spôsobí,…
Tradične sa grécka soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné…