Preskočiť na obsah

Petržlenová vňať

Petržlenová vňať je bylinka s jemnou a sviežou vôňou, ktorá sa používa ako ingrediencia v mnohých receptoch, najmä v kuchyniach strednej Európy. Používa sa ako zelenina do polievok, omáčok, šalátov alebo ako dochucovadlo k mäsu, rybám a zelenine. Okrem svojho chuťového prínosu má petržlenová vňať aj zdravotné výhody, ako napríklad obsah vitamínu C, ktorý podporuje imunitný systém, a vitamínu K, ktorý je dôležitý pre zdravie kostí.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Jednoduchá krémová cesnaková polievka - najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí majú radi intenzívnu cesnakovú chuť. Táto polievka sa zvyčajne pripravuje s použitím základných ingrediencií, ako… Čítať viac »Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou