Značka: Plnotučná horčica

Výborný španielsky vtáčik – originálny recept

Španielsky vtáčik je obľúbené jedlo pripravované z hovädzieho mäsa. Napriek svojmu menu recept nepochádza zo Španielska. Je to dusený závitok z roštenky v omáčke, naplnený anglickou slaninou, kyslou uhorkou, párkom a vajíčkom. Väčšinou sa podáva s ryžou alebo zemiakmi. Ingrediencie 500 g hovädzie alebo bravčové mäso  150 g slaniny  1 cibuľa  1 veľká…

...

Read More

Kuracie soté v zemiakovej placke – originálny slovenský recept

Klasické slovenské jedlo, ktoré určite poznajú všetci gazdinky. Túto obľúbenú pochúťku nájdete nielen v domácej kuchyni, ale aj v mnohých reštauráciách. Kuracie soté v zemiakovej placke je ideálnym jedlom k obedu, ale môžete si ho dať aj na večeru. Ingrediencie Zemiaková placka  1 kg zemiakov  2 vajcia  100 g hladkej múky  4 strúčiky…

...

Read More