Plnotučná horčica je druh horčice, ktorý je vyrábaný z mletých semien horčice a ďalších prísad. Je známa svojou výraznou chuťou a vôňou a je obľúbeným doplnkom k mnohým jedlám. Plnotučná horčica sa vyrába z celých semien horčice, ktoré sú zväčša namočené do octu alebo iného kyslého prostredia, aby sa uvoľnili ich prírodné enzýmy. Plnotučná horčica má výraznejšiu chuť a zrnitú konzistenciu v porovnaní s hladkými a miernejšími variantmi horčice. Je obľúbená pre svoju výraznú príchuť a schopnosť zdôrazniť chuť jedál.
Španielsky vtáčik je obľúbené jedlo pripravované z hovädzieho mäsa. Napriek svojmu menu recept nepochádza zo Španielska. Je to dusený závitok z roštenky v omáčke, naplnený… Čítať viac »Výborný španielsky vtáčik, originálny recept