Rybacia omáčka je vynikajúcou prísadou do ázijských a niektorých európskych kuchýň. Je vyrobená z rýb, soli a rôznych aromatických zložiek, ktoré sa variace a potom filtrovace. Výsledná tekutina má tmavohnedú farbu a silnú slanú chuť so zemitými a morskými tónmi. Rybacia omáčka sa často používa na dochutenie mnohých jedál, ako sú polievky, ryby, mäsové pokrmy, zeleninové šaláty a iné. Má vysoký obsah bielkovín a minerálov, ktoré sú prospešné pre zdravie kostí a svalov. Rybacia omáčka môže byť veľmi silná, preto je dôležité použiť ju opatrne, aby neovplyvnila chuť a arómu jedla. Je to užitočná a chutná ingrediencia, ktorá dodá vašim jedlám výnimočnú chuť a šmrnc.
Kimchi, živý symbol kórejskej kuchyne, je nielen chutný, ale aj výživný doplnok stravy. Táto tradičná fermentovaná zelenina je oslavou chutí a kulinárskeho majstrovstva, odzrkadľujúceho bohatú… Čítať viac »Najlepší recept na kimchi
Klasický, chrumkavý, kyslo-slano-sladký zelený papájový šalát. Ingrediencie na thajský papájový šalát Postup prípravy thajského papájového šalátu Ďalšie inšpirácie Najlepší recept na kimchi Klasická čalamáda, najlepší… Čítať viac »Pikantný thajský papájový šalát, overený recept