Skvelý taliansky recept na tekvicové rizoto, ktoré milujú hlavne deti. Vychutnajte si lahodnú chuť maslovej tekvice, ktorú dopĺňa cesnak, jarná cibuľka a parmezán. Ingrediencie 1 maslová tekvica 1 PL olivového oleja plus navyše na pokvapkanie tekvice 2 strúčiky cesnaku 8 jarných cibuliek 25 g masla 200 g ryže na rizoto 2 ČL mletého…
Značka: Ryža
Plnená zapekaná tekvica bez mäsa – originálny recept
Upečte si dokonalú tekvicu s chutnou plnkou z ryže, feniklu, jablka, semiačok granátového jablka a pekanových orechov. Ingrediencie Postup prípravy
Cícerovo-zemiakové kari – pravý indický recept
Chickpea & Potato Curry je vegánske kari, ktoré sa zvyčajne podáva s ryžou. S týmto jednoduchým receptom dokážete toto chutné jedlo pripraviť za menej ako 30 minút. Ingrediencie 1 PL repkového oleja 1 stredná cibuľa 2 strúčiky cesnaku 2 ČL mletého čerstvého zázvoru 2 ČL lyžičky mletého koriandra 1 ČL garam masala 1…
Recept na indické butter chicken – lahodné maslové kura s chlebom Naan
Maslové kura je jedným z najobľúbenejších karí na svete, a predsa jedným z najjednoduchších. Kuracie mäso je neuveriteľne jemné a omáčka taká lahodná, že ju budete chcieť jesť navždy. Ingrediencie 2 PL masla 1 stredná cibuľa 4 strúčiky cesnaku 2 ČL garam masala 2 ČL červeného kari 1/2 ČL čili prášku 1 ČL…
Maďarská plnená kapusta – originálny recept
Plnená kapusta je typickým jedlom, z ktorého má každý svoj osvedčený recept a každý ho pripravuje trochu inak. existuje veľa verzií a všetky sú dobré. Vyskúšajte si s nami práve tento. Ingrediencie 1/4 šálky ryže 500 g mletého bravčového mäsa 250 g mletého hovädzieho mäsa 2 strúčiky cesnaku 2 stredné cibule 1 veľké…
Magiritsa – tradičný recept na grécku veľkonočnú polievku s jahňacích drobov
Tento tradičný pokrm je pripravovaný a podávaný takmer v každej domácnosti v Grécku na Bielu sobotu, zatiaľ čo hlavným veľkonočným jedlom podávaným na Veľkonočnú nedeľu je pečené jahňacinka. Autentická receptúra magiritsa je navrhnutá tak, aby zužitkovala zvyšné časti jahňacieho mäsa, aby nič nevyšlo nazmar. Ingrediencie Na vaječnú citrónovú omáčku (Avgolemono) Postup prípravy
Burritos plnené mletým hovädzím mäsom priamo z Mexika, jednoduchý a rýchly recept
Výborné mexické jedlo, ktoré sa do súčasnej podoby formovalo v kalifornskej kuchyni. Burritos sa pripravuje z múčnej tortily a rôznych prísad, ktoré môžu byť aj pikantné. Najčastejšou náplňou Burrita je hovädzie, kuracie alebo bravčové mäso. Môže tiež podľa chuti obsahovať ryžu, varenú fazuľu, zeleninu, syr a koreniny. Ingrediencie Postup prípravy