Ryžový vínny ocot je vynikajúcou prísadou do rôznych jedál. Jeho kyslá chuť prispieva k rovnováhe chutí a pomáha zvýrazniť a oživiť jedlá. Používa sa na prípravu omáčok, marinád, dressingov, syrov a nakladaných zelenín. Má tiež antibakteriálne vlastnosti, čo pomáha pri konzervácii potravín.
Proces výroby ryžového vínneho octu je podobný ako pri výrobe ryžového vína. Začína sa varením ryže, pričom sa pridáva voda a huba zvaná „koji“ (Aspergillus oryzae), ktorá spúšťa fermentáciu. Po varení sa nechá ryža kvasiť a fermentovať po dobu niekoľkých týždňov až mesiacov. Výsledkom je ryžový vínny ocot s výraznou chuťou a kyslosťou.
jednoduché kuracie Kung Pao špagety sú fúziou Čínskej a Talianskej kuchyne. Tento pokrm kombinuje tradičný čínsky recept Kung Pao s využitím špagiet ako hlavného druhu… Čítať viac »Kuracie kung Pao špagety, jednoduchý recept
Sladká chilli omáčka je populárna a viacúčelová omáčka, ktorá je známa svojou sladkou a pikantnou chuťou. Táto omáčka pochádza z ázijskej kuchyne a stala sa… Čítať viac »Sladká chilli omáčka, jednoduchý recept
Jednoduchý spôsob ako pripraviť obľúbené Špagety Lo Mein. Ingrediencie na špagety Lo Mein Postup prípravy špagiet Lo Mein Ďalšie inšpirácie Ako sa varia bryndzové halušky,… Čítať viac »Špagety Lo Mein, jednoduchý recept