Gnocchi z medvedieho cesnaku, FIT recept
Gnocchi s medvedím cesnakom je skvelé jedlo pre tých, ktorí milujú taliansku kuchyňu a sú radi, keď si môžu vyskúšať niečo nové a originálne. Gnocchi… Čítať viac »Gnocchi z medvedieho cesnaku, FIT recept
Šalvia je aromatická bylina so stredomorským pôvodom, ktorá je populárna v kuchyni aj vo využití v tradičnej medicíne. Má charakteristickú vôňu a chuť, ktorá sa považuje za výraznú a príjemnú. V kuchyni sa šalvia používa ako korenina na dochutenie jedál. Je známa svojou schopnosťou pridať do jedál hlbokú a výraznú chuť. Šalvia sa často používa v tradičnej talianskej a stredomorskej kuchyni, najmä pri príprave rôznych omáčok, polievok, pečených jedál, cestovín a mäsových pokrmov. Je tiež obľúbená prísada v receptoch na smotanové omáčky, grilované zeleninové špízy a rôzne dezerty.
Gnocchi s medvedím cesnakom je skvelé jedlo pre tých, ktorí milujú taliansku kuchyňu a sú radi, keď si môžu vyskúšať niečo nové a originálne. Gnocchi… Čítať viac »Gnocchi z medvedieho cesnaku, FIT recept
Mäkké a nadýchané gnocchi zo sladkých zemiakov a podávané s lahodnou hnedou maslovou omáčkou sú pôsobivým jedlom, ktoré vás určite očarí. Navyše je úplne jednoduché… Čítať viac »Batatové gnocchi, FIT recept na sladko
Bangers and mash, tiež známy ako klobása a kaša, je tradičné britské jedlo pozostávajúce z klobások podávaných so zemiakovou kašou. Toto jedlo, aj keď je… Čítať viac »Pečená klobása so zemiakovou kašou, overený anglický recept na Bangers And Mash
Ako väčšina toskánskej kuchyne, aj polievka ribollita má roľnícky pôvod. Pôvodne sa vyrábalo prihrievaním zvyškov minestrone alebo zeleninovej polievky z predchádzajúceho dňa so starým chlebom.… Čítať viac »Talianska ribollita, recept na chutnú toskánsku fazuľovo-kapustovú polievku