Jahodová pena, rýchly recept
Jahodová pena bez vajec je ľahký a osviežujúci dezert, ktorý sa vyznačuje krémovou textúrou a bohatou jahodovou chuťou. Táto pena je vyrobená z čerstvých jahôd,… Čítať viac »Jahodová pena, rýchly recept
Smotana na šľahanie je bežne používaná v sladkých i slaných receptoch a slúži na prípravu krémov, omáčok, polievok, dezertov a ďalších jedál. Používa sa na zjemnenie chuti a textúry jedál a taktiež na zvýraznenie vôní. Smotana na šľahanie sa vyrába zo smotany s obsahom tuku minimálne 30 %, ktorá sa pred použitím šľahá, aby sa dosiahla požadovaná hustota.
Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk
Jahodová pena bez vajec je ľahký a osviežujúci dezert, ktorý sa vyznačuje krémovou textúrou a bohatou jahodovou chuťou. Táto pena je vyrobená z čerstvých jahôd,… Čítať viac »Jahodová pena, rýchly recept
Táto jednoduchá jahodová torta je lahodným a osviežujúcim dezertom, ktorý využíva sezónne jahody vo svojej najlepšej forme. Táto torta je obľúbená po celom svete a… Čítať viac »Svieža jahodová torta, najlepšia ovocná torta s mascarpone
Losos so šťaveľovou omáčkou je jedlom, ktoré kombinuje vynikajúcu chuť a výživové výhody lososa s osviežujúcou a aromatickou šťaveľovou omáčkou. Losos je známy pre svoj… Čítať viac »Losos so šťaveľovou omáčkou, chutný a overený recept
Kuracie soté so špenátom a sušenými paradajkami je lahodné jedlo, ktoré kombinuje chrumkavé kúsky kuracieho mäsa s čerstvým špenátom a sladko-kyslými sušenými paradajkami. Táto jednoduchá… Čítať viac »Kuracie soté so špenátom a sušenými paradajkami, overený recept
Pavlova torta je jednou z najznámejších dezertov z Austrálie a Nového Zélandu. Táto torta je vyrobená z bielkov, cukru a octu a má chrumkavú vonkajšiu… Čítať viac »Výborná Pavlova torta s mascarpone a ovocím, originálny recept
Zemiaková polievka s medvedím cesnakom je populárna polievka, ktorá sa často pripravuje v období, keď medvedí cesnak začína rásť. Polievka sa zvykne variť z jemne… Čítať viac »Zemiaková polievka s medvedím cesnakom, fantastický recept
Basque cheesecake je sladký dezert, ktorý pochádza zo Španielska. Má nepravidelný tvar, tmavohnedú kôru a krémovú vnútornú časť. Tento cheesecake sa pripravuje z jednoduchých ingrediencií,… Čítať viac »Basque cheesecake, originálny recept
Karamelový cheesecake s pekanovými orechmi je dokonalým dezertom pre tých, ktorí milujú sladkosti a orechy. Tento cheesecake má krémovú a lahodnú karamelovú chuť s krehkými… Čítať viac »Karamelový cheesecake s pekanovými orechmi, fantastický recept
Limetkový cheesecake je sladký a osviežujúci dezert, ktorý má charakteristickú chuť po limetkách. Zvyčajne je vyrobený z klasického krémového syru, cukru, limetkového džúsu a kôry… Čítať viac »Pečený limetkový cheesecake, osviežujúci recept
Cheesecake s arašidovým maslom a čokoládou je dokonalým dezertom pre všetkých milovníkov arašidového masla a čokolády. Tento dezert kombinuje krémovú vrstvu syra s chrumkavým arašidovým… Čítať viac »Cheesecake s arašidovým maslom a čokoládou, chutný recept
Tento recept na nepečený čokoládovo-mätový cheesecake je ideálny pre tých, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý dezert bez pečenia. Cheesecake má sviežu mätovú chuť, ktorá sa… Čítať viac »Nepečený čokoládovo – mätový cheesecake, chutný recept
Lotus Cheesecake je dezert s krémovou vrstvou syra a ochuteným karamelizovaným lotusovým keksíkovým základom. Tento recept kombinuje klasický cheesecake s obľúbenou sladkou chuťou lotusových keksíkov,… Čítať viac »Najlepší Lotus cheesecake s mascarpone, jednoduchý recept