Smotana na varenie je mliečny produkt, ktorý sa používa ako základ pre mnoho omáčok, polievok a dezertov. Obsahuje asi 30-36% tuku a je vyrábaná z kravského mlieka. Varením sa dá dosiahnuť hustejšia alebo tekutejšia konzistencia. Jej krémová chuť a výdatnosť robia z nej ideálny doplnok do mnohých receptov. Môže byť tiež nahradená inými mliečnymi produktmi ako napríklad mliekom, ale náhrada môže ovplyvniť chuť a textúru receptu.
Overený recept na jednoduchú a výbornú rybaciu polievku, ktorá by nemala chýbať na žiadnom vianočnom stole. Rybacia polievka je jednou…
Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie 4 PL maslo 2 strúčiky…
Toto jedlo z kuracích stehien bude už navždy vašim obľúbeným. Smotanová omáčka je naozaj úžasná a budete sa po nej…
Úžasná kuracia pochúťka, ktorú dokážete pripraviť v priebehu 30 minút. Kráľovské kura s hubami môžete podávať podľa chuti s cestovinami,…
Špargľová polievka – lahodná kombinácia chutí, ktorá oslní chuťové bunky. Ingrediencie 1 väčšia cibuľa 1 cibuľka feniklu 2-3 PL olivového…
Sviečková na smotane pochádza z Českej republiky, ale táto delikatesa je veľmi obľúbená aj na Slovensku. Najväčším tajomstvom je hlavne…