Šťaveľový tart, zdravý jarný recept
Šťaveľový tart je vynikajúce jedlo, ktoré kombinuje bohatú a kyslú chuť šťavelu s chrumkavým a krehkým cestom. Tento jedlý tart je dokonalým spojením slaných a… Čítať viac »Šťaveľový tart, zdravý jarný recept
Smotana je mliečny produkt, ktorý sa získava zo smotany obsiahnutej v mlieku. Je to hustá, krémová a mastná tekutina, ktorá sa používa ako dôležitá zložka v mnohých kuchynských receptoch. Smotana má bohatú a krémovú chuť a prispieva k jemnosti a plnosti jedál. Je obľúbenou prísadou v dezertoch, omáčkach, polievkach, pečive a ďalších jedlách. Používa sa na zjemnenie a dochutenie receptov, pridávanie bohatosti a hladkosti a tiež na zvýraznenie iných chutí.
Šťaveľový tart je vynikajúce jedlo, ktoré kombinuje bohatú a kyslú chuť šťavelu s chrumkavým a krehkým cestom. Tento jedlý tart je dokonalým spojením slaných a… Čítať viac »Šťaveľový tart, zdravý jarný recept
Krémová šťaveľová polievka je hladká, bohatá a lahodná polievka, ktorá je pripravená s použitím čerstvého šťavelu. Táto polievka je známa svojou sviežou chuťou, jemnou kyslosťou… Čítať viac »Hustá krémová šťaveľová polievka, úžasný recept
Rýchla, chutná ale hlavne zdravá hubová nátierka, ktorú si určite obľúbite. Ideálne jedlo na raňajky, ale aj rýchlu večeru. Ingrediencie na hubovú pomazánku Postup prípravy… Čítať viac »Výborná hubová pomazánka, overený recept
Toto maďarské jedlo je dezert prezlečený za polievku. Ideálny pokrm počas teplých letných dní, v ktorom objavíte nové a lahodné chute. Ingrediencie na čerešňovú polievku… Čítať viac »Studená čerešňová polievka, originálny maďarský recept
Predstavte si lahodné vrstvy tej najkrémovejšej omáčky na báze bešamelu, sladkej karamelizovanej cibuľky, pikantného a slaného syra feta a jemných zemiakov, doplnených chrumkavou slaninou a… Čítať viac »Gratinované zemiaky s feta syrom, originálny grécky recept