Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Špenát
Špenátová polievka z čerstvého špenátu s mätou – originálny recept
Krémová vegánska špenátová polievka s osviežujúcim nádychom mäty. Jednoduchá príprava a dostupné ingrediencie vytvárajú výživnú a lahodnú polievku, ktorá neobsahuje žiadne mliečne výrobky. Ingrediencie 2 PL olivového oleja 1cibuľa 1 zemiak 1 l zeleninového vývaru 1/2 ČL morskej soli 1/4 ČL mletej červenej papriky 250 g čerstvého špenátu 30 g čerstvej mäty 2…
Talianske tekvicovo-špenátové lasagne – originálny recept
Tieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie 750 g maslovej tekvice 2 PL olivového oleja 500 g listov špenátu 1 PL masla plus extra na vymastenie muškátový oriešok 6 plátkov čerstvých lasagní 100 g parmezánu Na paradajkovú omáčku 1 cibuľa 1 PL olivového oleja 1 stonka zeleru 2…