Značka: Špenát

Toskánske maslové huby – výborný recept

Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Špenátová polievka z čerstvého špenátu s mätou – originálny recept

Krémová vegánska špenátová polievka s osviežujúcim nádychom mäty. Jednoduchá príprava a dostupné ingrediencie vytvárajú výživnú a lahodnú polievku, ktorá neobsahuje žiadne mliečne výrobky. Ingrediencie 2 PL olivového oleja  1cibuľa  1 zemiak  1 l zeleninového vývaru  1/2 ČL morskej soli  1/4 ČL mletej červenej papriky  250 g čerstvého špenátu  30 g čerstvej mäty  2…

Read More

Talianske tekvicovo-špenátové lasagne – originálny recept

Tieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie   750 g maslovej tekvice   2 PL olivového oleja  500 g listov špenátu  1 PL masla plus extra na vymastenie  muškátový oriešok  6 plátkov čerstvých lasagní  100 g parmezánu  Na paradajkovú omáčku  1 cibuľa  1 PL olivového oleja  1 stonka zeleru  2…

Read More

Svetové recepty ✅