Sterilizovaný cícer je výrobok, ktorý vzniká sterilizáciou vareného a konzervovaného cíceru. Cícer je jednou z najstarších pestovaných plodín a je známy pre svoju bohatú výživovú hodnotu a jedinečnú chuť. Sterilizovaný cícer je praktickým a dlhodobo skladovateľným zdrojom bielkovín, vlákniny a ďalších dôležitých živín. Jeho jemná textúra a lahodná chuť ho robia vhodným pre mnoho jedál, vrátane šalátov, príloh, polievok a korenistých jedál. Sterilizovaný cícer sa môže používať aj ako základ pre prípravu hummusu – oblúbeného arabského namáčania. Je skvelou alternatívou pre tých, ktorí hľadajú rastlinný zdroj bielkovín alebo chcú obohatiť svoje jedlá o výživné a zdravé ingrediencie.
Tieto výdatné vegánske fašírky sú plné zeleniny a bielkovín. Pre skutočne lahodnú a výživnú hostinu môžete podávať s prílohou rozmarínových pečených zemiakov a ružičkového kelu… Čítať viac »Zeleninové fašírky, vegánsky recept