Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Strúhanka
Vyprážaný kapor – vianočný recept
Vianočná klasika, ktorá by nemala chýbať na žiadnom štedrovečernom stole. Ingrediencie Postup prípravy
Vyprážaný chrumkavý losos – overený recept
Vyskúšajte tento overený recept na vyprážaného lososa, ktorý je vhodným jedlom na Vianoce ale aj Veľkú noc. Ak máte radi niečo zdravšie, tak môžete vyskúšať jeho pečenú verziu. Ingrediencie Postup prípravy
Výborné plnené šampiňóny – originálny recept
Plnené šampiňóny môžete podávať buď ako predjedlo, alebo ako chutnú prílohu v kombinácii so šťavnatým pečeným kuracím mäsom. Ingrediencie olej 650 g hnedých šampiňónov 2 PL masla 2 strúčiky cesnaku 20 g strúhanky soľ mleté čierne korenie 30 g parmezánu 90 g smotanového syra petržlenová vňať čerstvo nasekaný tymián Postup prípravy Rúru si…
Cesnakové špagety s ančovičkami – originálny recept
Ak ste fanúšikom cesnaku, tak tento recept na cesnakové špagety s ančovičkami musíte určite vyskúšať. Ingrediencie 1 bal. špagiet 4 PL olivový olej 6 strúčikov cesnaku 35 g strúhanky 1 PL masla 3 ančovičky balené v oleji Kôra a šťava z 1/2 citróna čerstvo nasekaná petržlenová vňať mletá červená paprika soľ Postup prípravy…
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so špagetami – jednoduchý recept
Ak hľadáte super jednoduchý recept na špagety s mäsovými guľkami, ste na správnom mieste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru. Ingrediencie 1 bal. špagiet 450 g mletého hovädzieho mäsa 35 g strúhanky 25 g strúhaného parmezánu 1 veľké vajce 2 strúčiky cesnaku 2 PL olivový olej 1 cibuľa 1 väčšia…
Vyprážané kuracie nugetky – najlepší domáci recept
Dokonale chrumkavé a chutné domáce kuracie nugetky si určite obľúbi každý člen rodiny. Už nemusíte chodiť do fastfoodu. Úžasné kuracie nugetky si budete môcť vďaka tomuto receptu pripraviť aj doma. Ingrediencie 120 g hladkej múky 2 PL cesnakového prášku 1 PL plus 2 ČL soli 3 vajcia 180 g strúhanky 670 g kuracích pŕs …
Gordon blue alebo cordon bleu – jednoduchý recept na kuraciu pochúťku
Cordon bleu je rezeň pôvodom z Francúzska. Jeho základom je kvalitné kuracie alebo teľacie mäso, šunka a syr s modrou plesňou, alebo syr typu Ementál, Gouda, Greyerzer, Appenzeller alebo Raclette, ktoré sa vložia do mäsa a ako celok obalia. Následne sa smaží tak ako viedenský rezeň. Ingrediencie 5 kuracích pŕs 10 plátkov šunky…
Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia
Tradične sa grécka soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné hovädzie mäso. Ak chcete, môžete použiť aj kombináciu mletého hovädzieho a bravčového mäsa. Ingrediencie Na mäsové guľky Na paradajkovú omáčku Postup prípravy