Značka: Strúhanka

Cesnakové špagety s ančovičkami – originálny recept

Ak ste fanúšikom cesnaku, tak tento recept na cesnakové špagety s ančovičkami musíte určite vyskúšať. Ingrediencie 1 bal. špagiet  4 PL olivový olej  6 strúčikov cesnaku  35 g strúhanky  1 PL masla  3 ančovičky balené v oleji  Kôra a šťava z 1/2 citróna  čerstvo nasekaná petržlenová vňať  mletá červená paprika  soľ  Postup prípravy…

...

Read More

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so špagetami – jednoduchý recept

Ak hľadáte super jednoduchý recept na špagety s mäsovými guľkami, ste na správnom mieste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru. Ingrediencie 1 bal. špagiet  450 g mletého hovädzieho mäsa  35 g strúhanky  25 g strúhaného parmezánu  1 veľké vajce  2 strúčiky cesnaku  2 PL olivový olej  1 cibuľa  1 väčšia…

...

Read More

Vyprážané kuracie nugetky – najlepší domáci recept

Dokonale chrumkavé a chutné domáce kuracie nugetky si určite obľúbi každý člen rodiny. Už nemusíte chodiť do fastfoodu. Úžasné kuracie nugetky si budete môcť vďaka tomuto receptu pripraviť aj doma. Ingrediencie 120 g hladkej múky  2 PL cesnakového prášku  1 PL plus 2 ČL soli  3 vajcia  180 g  strúhanky  670 g kuracích pŕs …

...

Read More

Gordon blue alebo cordon bleu – jednoduchý recept na kuraciu pochúťku

Cordon bleu je rezeň pôvodom z Francúzska. Jeho základom je kvalitné kuracie alebo teľacie mäso, šunka a syr s modrou plesňou, alebo syr typu Ementál, Gouda, Greyerzer, Appenzeller alebo Raclette, ktoré sa vložia do mäsa a ako celok obalia. Následne sa smaží tak ako viedenský rezeň. Ingrediencie 5 kuracích pŕs  10 plátkov šunky…

...

Read More

Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia

Tradične sa soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné hovädzie mäso. Ak chcete, môžete použiť aj kombináciu mletého hovädzieho a bravčového mäsa. Ingrediencie Na mäsové guľky 800 g mletého hovädzieho mäsa   4 strúčiky cesnaku  2 vajcia  2 ČL mletého kmínu   1/2 ČL škorice …

...

Read More