Značka: Strúhanka

Vyprážaný kapor s bielym vínom – vianočný recept

Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vyprážaný kapor – vianočný recept

Vianočná klasika, ktorá by nemala chýbať na žiadnom štedrovečernom stole. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vyprážaný chrumkavý losos – overený recept

Vyskúšajte tento overený recept na vyprážaného lososa, ktorý je vhodným jedlom na Vianoce ale aj Veľkú noc. Ak máte radi niečo zdravšie, tak môžete vyskúšať jeho pečenú verziu. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Výborné plnené šampiňóny – originálny recept

Plnené šampiňóny môžete podávať buď ako predjedlo, alebo ako chutnú prílohu v kombinácii so šťavnatým pečeným kuracím mäsom. Ingrediencie olej  650 g hnedých šampiňónov  2 PL masla  2 strúčiky cesnaku  20 g strúhanky  soľ  mleté ​​čierne korenie  30 g parmezánu  90 g smotanového syra  petržlenová vňať  čerstvo nasekaný tymián  Postup prípravy Rúru si…

Read More

Cesnakové špagety s ančovičkami – originálny recept

Ak ste fanúšikom cesnaku, tak tento recept na cesnakové špagety s ančovičkami musíte určite vyskúšať. Ingrediencie 1 bal. špagiet  4 PL olivový olej  6 strúčikov cesnaku  35 g strúhanky  1 PL masla  3 ančovičky balené v oleji  Kôra a šťava z 1/2 citróna  čerstvo nasekaná petržlenová vňať  mletá červená paprika  soľ  Postup prípravy…

Read More

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so špagetami – jednoduchý recept

Ak hľadáte super jednoduchý recept na špagety s mäsovými guľkami, ste na správnom mieste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru. Ingrediencie 1 bal. špagiet  450 g mletého hovädzieho mäsa  35 g strúhanky  25 g strúhaného parmezánu  1 veľké vajce  2 strúčiky cesnaku  2 PL olivový olej  1 cibuľa  1 väčšia…

Read More

Vyprážané kuracie nugetky – najlepší domáci recept

Dokonale chrumkavé a chutné domáce kuracie nugetky si určite obľúbi každý člen rodiny. Už nemusíte chodiť do fastfoodu. Úžasné kuracie nugetky si budete môcť vďaka tomuto receptu pripraviť aj doma. Ingrediencie 120 g hladkej múky  2 PL cesnakového prášku  1 PL plus 2 ČL soli  3 vajcia  180 g  strúhanky  670 g kuracích pŕs …

Read More

Gordon blue alebo cordon bleu – jednoduchý recept na kuraciu pochúťku

Cordon bleu je rezeň pôvodom z Francúzska. Jeho základom je kvalitné kuracie alebo teľacie mäso, šunka a syr s modrou plesňou, alebo syr typu Ementál, Gouda, Greyerzer, Appenzeller alebo Raclette, ktoré sa vložia do mäsa a ako celok obalia. Následne sa smaží tak ako viedenský rezeň. Ingrediencie 5 kuracích pŕs  10 plátkov šunky…

Read More

Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia

Tradične sa grécka soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné hovädzie mäso. Ak chcete, môžete použiť aj kombináciu mletého hovädzieho a bravčového mäsa. Ingrediencie Na mäsové guľky Na paradajkovú omáčku  Postup prípravy

Read More

Svetové recepty ✅