Sušené huby sú ingredienciou, ktorú často používajú k príprave rôznych jedál, najmä polievok a omáčok. Tieto huby sú predsušené a zabalené v obale, a preto sa pred použitím musia namočiť vo vode, aby sa mohli ľahko spracovať. Využíva sa napríklad hribový prášok alebo kombinácia sušených húb, ako sú napríklad kuriatka alebo mušle.
Vegetariánsky quinoa burger je chutná a zdravá alternatíva k tradičným mäsovým hamburgrom, ktorá využíva quinou ako hlavnú zložku. Tento burger…
Vyskúšajte recept na toto obľúbené ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje hlavne na východe Slovenska. Táto výborná polievka patrí tiež k…
Skvelé jedlo pre všetkých milovníkov húb, ktoré zvládnete pripraviť v priebehu 30 minút. Ak nemáte k dispozícií čerstvé lesné huby,…
Pre niekoho vianočná klasika, pre iných zas chutná a voňavá hubová polievka, ktorú môžu jesť pri každej príležitosti. Vyskúšajte tento…
Hubárska sezóna je v plnom prúde a nadšení hubári si odnášajú z lesa plné koše húb. Z týchto úžasných darov lesa si môžeme pripraviť…
Výborná česká Kulajda sa u nás udomácnila natoľko, že ju niektorý začali označovať aj za Slovenskú. Tento recept je poctou…